Liliana Guerra Abad

Redactora

Redactora

Últimos artigos publicados

04 novs 2021

O mellor queixo de España ten sabor galego

Único, exquisito e... azul. É o queixo Savel, campión absoluto do país. O salón Gourmet recoñeceuno na súa categoría non só polo seu cheiro, sabor e textura, senón pola excelencia entre todos os presentados ao certame

LILIANA G. ABAD / S. F.

02 novs 2021

Que dieta fago para ter unha pel hidratada?

Catro craves a seguir. Os expertos apuntan que o que debemos ter en conta é o equilibrio entre «a inxesta de sodio e de potasio que conteñen diversos alimentos». Eles avánzannos en que tipo de comidas atoparemos estes nutrientes

LILIANA G. ABAD / S.F.

01 novs 2021

Os Michelin elixen a mellor sobremesa

Hai para todos os gustos, por iso deixámosche estas suculentas suxestións que che farán gozar porque hoxe apostamos polo último prato. Anímache a seguir esta ruta coas recomendacións dos cociñeiros con estrela de Galicia

LILIANA G. ABAD / CARME D. PROL / S.F

23 oct 2021

Acabouse o matrimonio para toda a vida?

O discurso de «ata que a morte nos separe» parece ter chegado ao seu fin. As xeracións máis novas apostan por outros modelos de parella, e as psicólogas explican por que

LILIANA G. ABAD / S.F

05 oct 2021

É bo tomar coláxeno antes dos 30 anos?

Todos queren probar. Os suplementos de coláxeno hidrolizado acaparan a atención dun público cada vez máis diverso. O seu consumo compensa a perda da propia proteína no organismo e os especialistas explican que hai detrás

LILIANA G. ABAD / S.F