O crustáceo chegou este sábado a Porto de Rinlo e Iván Lombardía, dono do establecemento, dúbida se deixar a peza para exhibila no expositor que ten o negocio
No Restaurante Amaido, de San Tirso de Abres, xa se nota que o domingo comeza a tempada do salmón; o pasado ano o tapiego Sergio Cotallo, capturou o campanu en Abres e anos atrás fíxoo unha muller, Marta Geada
Marta Castro e Jorge Santamariña lograron xuntos a medalla de bronce. Iván Suárez logrou a de bronce xunto a M.A. Cadeas e Marta Castro, a de prata con Dolo Sarmiento.
Guía Tu Día comeza mañá a primeira das catro visitas que vai facer en abril á praia das Catedrais; terá un prezo de 10 euros por persoa e admítense mascotas.
Xuntáronse na súa sede, o Ribanzo Pub, para ver aos seus levantar un título copeiro 40 anos despois; o domingo estarán presentes na gran festa en San Mamés