A avoa de Aurora empezou un negocio que arrincou vendendo tarteiras e cordóns e viu nacer o imperio de Pili Carrera no seu soto. A historia dunha familia que leva o comercio no sangue
A artista viguesa que sufriu un trastorno da conduta alimentaria presenta «Comendo sen parar», primeiro tema dun proxecto profundamente persoal que transforma once anos de loita en melodías
A empresa Banda, situada en Nigrán, lanza ao mercado combinacións de tempada como Lokura, unha belga de 10 graos con aromas a plátano e cravo; e Cabaciña, con cabaza e toques de canela e cardamomo
Jesús Casanova comezou con 7 anos a traballar no negocio dos seus pais, fundado en 1914, e agora lévao o seu fillo Ramón. No local, onde se rodou o anuncio da lotería o ano pasado, tocou un segundo premio en 1930
Desde hai 30 anos viaxa polo mundo buscando extractos de flores, madeiras, resinas ou froitos cos que se constrúen os aromas. Acaba de publicar O aroma dos bosques
Ambas catedráticas presentan proxectos con visións distintas sobre o financiamento, a dixitalización e o futuro dos campus de Vigo, Ourense e Pontevedra.
O mestre panadeiro José Manuel Fernández combina a elaboración dos doces típicos da época cos do país azteca, como o pan de morto ou as cunchas, que son brioches cun toque especiado