VIDA SA

La cocina que envidiaría «MasterChef».Imagen de Chicote revisando uno de los puestos de comida de la fiesta del desembarco vikingo

A cociña que envexaría «MasterChef»

Aprender a cociñar é posible sen os berros nin o estrés que marcan o programa televisivo; só fai falta ver en acción ao profesor Daniel Pulzoni e aos seus alumnos en a escola de hostalería Carlos Oroza de Pontevedra

La cocina que envidiaría «MasterChef».RICARDO. El dueño del céntrico restaurante coruñés, Ricardo Ventura, junto a Domi, cocinera, y Conchi, ayudante de cocina, con algunos de los platos más demandados

A centola, ata con nachos

Os alumnos do taller de hostalería da Lanzada demostraron a versatilidade do rei do marisco e a infinidade de pratos que se poden elaborar con este manxar

Ferrán Adriá dialoga con cocineros gallegos.Las setas se deben recoger en cestas, nunca en bolsas, y sin dañar el micelio que está en el sustrato

A recena: o último e máis insano capricho do día

Cear pouco e mal, compensar un día complicado con comida, ou o simple e chairo aburrimento leva a moitos a entoar o «mea culpa» xusto antes de deitarse á conta das madalenas, as patacas fritas ou os sádwiches de última hora. A nutricionista Fátima Branco axúdanos a cambiar estes nocivos hábitos

Ferrán Adriá dialoga con cocineros gallegos.Las setas se deben recoger en cestas, nunca en bolsas, y sin dañar el micelio que está en el sustrato

Ser sostible máis aló de usar bolsas de tea

Pajitas reutilizables, cuncas de café de bambú ou bolsas de lixo compostables. Son algúns de elementos que poderiamos incorporar ás nosas cociñas para dar un paso máis no respecto polo medio ambiente