VIDA SA

Degustando licores de la tierra con música de fondo.La Estación de Loman (Ourense) tiene la tercera mejor hamburguesa de España y la mejor de Galicia

Mousse de lima limón

Coa chegada da primavera apetecen sobremesas doces pero lixeiros. Esta receita leva só catro ingredientes e a súa maior dificultade radica en montar as claras de ovo a piques de neve

Degustando licores de la tierra con música de fondo.La versión del restaurante 55 pasos (A Coruña)

Sopas do mundo: quecemento global

Desde a máis sinxela, como a de allo, ata a máis sofisticada, como a cataplana portuguesa, todas teñen dous elementos en común: que fai falta unha boa culler e que nos reconfortan como entrante. Damos unha volta en busca da mellor

Degustando licores de la tierra con música de fondo.La versión del restaurante 55 pasos (A Coruña)

Este pan ten tres estrelas Michelin

No 2017 Jesús Sánchez cumpría un soño coa apertura dun obrador no Cenador de Amós. Agora, ademais dos seus comensais, todos podemos dispor en casa desta delicia con «alma»

Degustando licores de la tierra con música de fondo.La versión del restaurante 55 pasos (A Coruña)

Este mozo ten moita chicha

Entramos na Carnicería Ana, de Cambre, que se converteu nun dos templos carnívoros no que todo xira ao redor dunha vitrina de maduración, onde están expostas gran variedade de carnes de vacún maior de distintas razas

Degustando licores de la tierra con música de fondo.La versión del restaurante 55 pasos (A Coruña)

Tres críticas gastronómicas para chuparche os dedos

As nosas suxestións da semana: O Hellas, na Coruña, e a súa especialidade, a pasta con polbo; Casa Capelán, en Monfero, coa súa carne asada do día do patrón e Casa Matilde, na Coruña, co seu arroz de marisco con peixe sapo, lagostinos e berberechos

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Imagen del pasado abril de una larguísima cola de gente que esperaba para hacer la compra en un supermercado de A Coruña

Chosco de Tineo, un manxar único no mundo

Este embutido de Asturias fíxose un oco nas cartas de moitos restaurantes e na mesa de moitos fogares amantes da gastronomía. O seu sabor e versatilidade convérteno nun dos produtos estrela