VIDA SA

Carmen Albo. Guisándome la vida. Una maestra de la cocina  facilona y lucida . Carmen Albo enseña en la Red y en su tienda taller de Vigo a hacer cocina fácil y lucida. Tiene dos ingredientes estrella, imaginación y humor.
Carmen Albo. Guisándome a vida. Unha mestra da cociña "facilona e lucida". Carmen Albo insignia na Rede e na súa tenda taller de Vigo a facer cociña fácil e lucida. Ten dous ingredientes estrela, imaxinación e humor.

Estes son os blogues de cociña con «máis» gusto

Algúns dos mellores chefs galegos están hoxe na Rede. Doces e salgados, axúdanche a guisarte ben a vida en pouco tempo, a cociñar de rechupete. Estes son os «Michelin 3.0». Aquí o top dos blogueros que máis che farán rebañar prato

hum tendencias.White Lady

Estas son as tendencias culinarias do 2019

Este ano asistiremos a cambios na gastronomía. Algúns se consolidarán e converteranse en hábitos. Outros serán unha moda pasaxeira. O que está claro é que moitos de nós imos experimentar estas tendencias cara a alimentos máis saudables, sostibles e si cabe, con menos elaboracións. ¡Déixache atrapar!

hum tendencias.White Lady

Este si é un chinés de verdade

¿Comen as familias chinesas arroz tres delicias ou rolos de primavera? Nun país inmenso, a gastronomía cambia en cada zona, e é difícil atopar en Galicia locais que respecten a tradición. En Santiago, o restaurante Hui abre as súas portas cunha proposta marcada por receitas chinesas «de verdade», que quere converterse nun referente na capital

hum tendencias.White Lady

Os chourizos asaltan a alta cociña

O noso embutido máis representativo abandona as charcuterías cara aos destinos máis insospeitados. Á parte de ser ingrediente principal nos pratos de recoñecidos chefs internacionais reivindica o seu status caseiro saíndo das receitas tradicionais cara a creacións de altos voos

hum tendencias.White Lady

Este é o verdadeiro spam

Un sketch dos Monty Python emitido en 1970 coa carne embuchada como protagonista, usada como racionamento enlatado na Segunda Guerra Mundial, bautizou oito anos despois ao correo lixo, praga da sociedade moderna