RECEITAS IMPRESCINDIBLES

El cocinero casero RECEITA

Ajoblanco

El cocina é vida

Arroz con berberechos

El cocinero casero

Ceviche de mango

~Con aroma ~de vainilla

Pavlova de caramelo con mascarpone e frambuesas

VIDA SA

DE COPAS

El whisky é el nuevo Upper East Side
Errores Clásicos. El Pisco Sour, el Caruso y el Aperol Spritz son tres ejemplo ~de cócteles que soler tomarse justo ~en situacións oponer ~a el recomendadas ~por suyo características

O cóctel, ¿antes ou despois de comer?

Uno ~de el principais atractivos ~de MEGA é el antiguo sala ~de caldera

O que che vas atopar no templo da cervexa

Así é Mega por dentro: da tenda de produtos de Estrella Galicia á antiga sala de caldeiras

Uno de los principales atractivos de MEGA es la antigua sala de calderas

Manual para «foodies» en seis aplicacións

Ser un amante da gastronomía, ou parecelo, nunca fora tan difícil. Xa non basta con nutrir o teu Instagram de fotos de torradas con aguacate e chía; pero aínda hai esperanza para aprendices

Uno de los principales atractivos de MEGA es la antigua sala de calderas

Así ía ser a cociña do futuro

Visionarias unhas e equivocadas outras, a historia da gastronomía está repleta de profecías que intentaron adiviñar como sería a alimentación do século XXI

Ice & dreams. En Madrid podemos encontrar el helado nube, tendencia para este verano recién llegada de Londres.

Little Spain seduce a Nova York

O mercado do chef José Andrés e os irmáns Adrià leva a esencia da cociña española tradicional á zona de moda da cidade. O seu obxectivo é conquistar ao público local a base de receitas sen pretensións nas que a materia prima é a estrela

Ice & dreams. En Madrid podemos encontrar el helado nube, tendencia para este verano recién llegada de Londres.

O spritz cumpre 100 anos

Este combinado representa á perfección a «dolce vita». A bebida italiana celebra un século coa mesma frescura e o mesmo estilo cos que convenceu nos seus inicios, cando naceu Aperol

El huevo rotos conquistan el New York Times

O xornal recomenda este prato típico español aos norteamericanos: almorzar, comer ou cear, segundo o diario, sempre son unha boa opción.

«No sé por qué hay tanto irresponsable con la comida».Ice & dreams. En Madrid podemos encontrar el helado nube, tendencia para este verano recién llegada de Londres.

Un proceso laborioso

A receita da Cociña é Vida

«No sé por qué hay tanto irresponsable con la comida».Ice & dreams. En Madrid podemos encontrar el helado nube, tendencia para este verano recién llegada de Londres.

Este é o bocadillo de Netflix

As series americanas encargáronse de pór de moda este bocadillo de carne vermella. Tal é a súa aceptación que en Estados Unidos hai infinidade de restaurantes especializados na súa elaboración. A febre que nos contaxiaron a través da televisión por cable báixannola nestes locais

«No sé por qué hay tanto irresponsable con la comida».Ice & dreams. En Madrid podemos encontrar el helado nube, tendencia para este verano recién llegada de Londres.

As «fake news» da alimentación

A ciencia acaba de confirmar que as noticias falsas se propagan máis rápido que a verdade; sábeo, ademais do ámbito político, o nutricional, sector que constantemente ten que desmentir informacións ao redor do prexudicial que é, ou non, un alimento. ¿Recordan cando cociñar con aceite de oliva era nocivo para a saúde? Pois iso...