O verán en Galicia gózase con Marqués de Vizhoja
A adega ofrece un pack cunha ducia de botellas e un enfriador exclusivo para gozar do viño branco na mellor compaña
A adega ofrece un pack cunha ducia de botellas e un enfriador exclusivo para gozar do viño branco na mellor compaña
No ano 2003 un grupo de viticultores do condado do Tea decidiron unir as 60 hectáreas de viñedo que tiñan e acometer a creación dunha cooperativa para elaborar viños de máxima calidade
José María Fonseca, presidente do Grupo Adegueiro Terras Gauda, e Roberto Verino, fundador e propietario de adegas Gargalo, asinaron unha alianza pola que o grupo do Rosal entra cun 25% no accionariado da adega de Verín
A anada 2021 de Tapias obtivo 97 puntos e unha medalla de Platino neste concurso internacional que se realiza en cata cega
A mostra reunirá en Monforte a un terzo dos produtores da denominación de orixe
As conservas tamén xogaron un papel destacado entre os produtos da comunidade
O viño de referencia de Adegas Marqués de Vizhoja recibiu diferentes premios, consolidándose a nivel nacional e internacional, e estará nun lugar destacado no 37º Salón Gourmets de Madrid
O Grupo Terras Gauda abandeira un modelo de vitivinicultura cuxo obxectivo é a diferenciación con viños enraizados ás súas orixes, ás terras que baña o Miño e que atopan, río abaixo, o océano Atlántico, que lle achega ao caldo a súa frescura e o seu carácter mariño
Eidosela Adegas Atlánticas comeza o ano 2024 estreando unha nova na que, ademais de nova identidade visual e corporativa, tamén se adentra no mundo do deporte
Esta nova etiqueta de Marqués de Riscal destaca a variedade de uva e o distintivo 100% organic, representando o compromiso co cultivo ecolóxico
Representa a máis arraigada tradición do Condado do Tea, zona histórica na elaboración de viños desde a época do antigo imperio romano
A aclamada adega seguiu cultivando éxitos ao longo deste 2023
Hai 25 anos, Víctor Robla, un acreditado comercial no mundo do viño, rexistrou a marca Lagar de Robla e aí empezou todo
Na súa 18º entrega de Cociña de Abordo, Pereira Produtos do Mar revela un receitario inspirado en Álvaro Cunqueiro
A adega foi distinguida de novo como a segundo mellor do mundo no prestixioso certame World's Best Vineyards 2023, celebrado en xullo
Chega a época do Nadal e con ela, as ceas e comidas. Traémosche cinco viños que non deixarán indiferente a ningún comensal
Adegas Protos lanza Club Protos House: o club de viños da afamada adega onde poder adquirir toda a súa gama con promocións exclusivas
Con dúas maquetas do emblemático edificio da adega, fabricadas en 3D e cor polo estudo Gehry Partners e organizada por Turespaña e o Instituto Cervantes, a mostra permanecerá na Biblioteca Miguel de Cervantes de Shanghái ata o 31 de decembro
En Ferrol, probamos un restaurante de comida tradicional, Ou Parrulo, onde gozar do sabor máis auténtico das ameixas. Cun pouco de aceite, sal e limón, apreciamos o mar en cada bocado, acompañados polos viños de Adegas Marqués de Vizhoja.
En NaDo, un dos restaurantes de referencia da Coruña, apostan por unha cociña sa e sinxela. Neste local, esquecemos das dixestións eternas para dar paso a pratos nutritivos pero cheos de sabor onda os viños de Adegas Marqués de Vizhoja.
O steak tartar é un prato cada vez máis habitual nos restaurantes galegos, pero sabes cales son as claves desta preparación? Onda Adegas Marqués de Vizhoja, percorremos dous locais galegos para coñecer os seus trucos con este prato
O peixe fíxose un oco entre as brasas destes asadores galegos. O matiz afumado, a pureza do sabor e o toque tostado son as razóns para optar por esta preparación. Un prato que acompañamos co frescor e o toque afrutado dos viños de Adegas Marqués de Vizhoja.
A hostalería galega demóstranos que ao mexillón lle vale todo. Probámolos en distintas receitas, desde vinagreta a pasta, pasando polo picante e as croquetas. E acompañamos os pratos co frescor dos viños de Adegas Marqués de Vizhoja.