Viños

Os viños atlánticos de Eidosela

No ano 2003 un grupo de viticultores do condado do Tea decidiron unir as 60 hectáreas de viñedo que tiñan e acometer a creación dunha cooperativa para elaborar viños de máxima calidade

PATROCINADO

Terras Gauda e Gargalo buscan a excelencia

José María Fonseca, presidente do Grupo Adegueiro Terras Gauda, e Roberto Verino, fundador e propietario de adegas Gargalo, asinaron unha alianza pola que o grupo do Rosal entra cun 25% no accionariado da adega de Verín

PATROCINADO

Terras Gauda presenta O Mar 2021, un caíño único e atlántico

O Grupo Terras Gauda abandeira un modelo de vitivinicultura cuxo obxectivo é a diferenciación con viños enraizados ás súas orixes, ás terras que baña o Miño e que atopan, río abaixo, o océano Atlántico, que lle achega ao caldo a súa frescura e o seu carácter mariño

PATROCINADO

Ameixas á prancha: un prato sinxelo pero cheo de sabor a mar

En Ferrol, probamos un restaurante de comida tradicional, Ou Parrulo, onde gozar do sabor máis auténtico das ameixas. Cun pouco de aceite, sal e limón, apreciamos o mar en cada bocado, acompañados polos viños de Adegas Marqués de Vizhoja.

PATROCINADO

As tres claves para o steak tartar: produto, corte e aderezo

O steak tartar é un prato cada vez máis habitual nos restaurantes galegos, pero sabes cales son as claves desta preparación? Onda Adegas Marqués de Vizhoja, percorremos dous locais galegos para coñecer os seus trucos con este prato

PATROCINADO

O peixe á brasa conquista ata aos máis carnívoros

O peixe fíxose un oco entre as brasas destes asadores galegos. O matiz afumado, a pureza do sabor e o toque tostado son as razóns para optar por esta preparación. Un prato que acompañamos co frescor e o toque afrutado dos viños de Adegas Marqués de Vizhoja.

PATROCINADO

Os mexillóns: o bivalvo que combina con todos os ingredientes

A hostalería galega demóstranos que ao mexillón lle vale todo. Probámolos en distintas receitas, desde vinagreta a pasta, pasando polo picante e as croquetas. E acompañamos os pratos co frescor dos viños de Adegas Marqués de Vizhoja.

PATROCINADO