Cristina Vila, cociñeira e influencer: «Se planeas ben os menús da semana podes gastar só entre 35 e 55 euros»
Exhibe o seu coñecemento de receitas, ideas de aforro e truquitos no seu perfil de Instagram @ingenioculinario
Exhibe o seu coñecemento de receitas, ideas de aforro e truquitos no seu perfil de Instagram @ingenioculinario
Un brinde con XR de Marqués de Riscal, unha viaxe sensorial no exclusivo Spa Vinothérapie® Caudalie, unha visita a unha adega histórica. Detalles para o Día da Nai que espertan os sentidos.
Ada Coleman foi unha pioneira e xefa de barra do American Bar do hotel Savoy en Londres. En 1903 creou un dos combinados máis icónicos da historia. Os grolos con gin e vermú popularizáronse.
Preparamos un menú que enxalza a gastronomía galega e que nos conta unha historia de tradición e modernidade
Paixón e moito traballo é o que pon os viticultores e adegueiros desta denominación de orixe para elaborar algúns dos mellores viños de Galicia
Foron os romanos os que trouxeron a viticultura a esta rexión que soubo converter ao sector vitivinícola nun novo motor económico
Esta denominación de orixe conseguiu dar a coñecer a súa variedade de uva máis emblemática máis aló das nosas fronteiras
A conserveira presentou no Salón Gourmets a nova gama de proteína natural acompañada das delicatesen de lata branca e as variedades de Portugal
Máis de 1.600 viticultores e 98 colleiteiros e adegueiros ocúpanse de elaborar os dez millóns de quilos de uva que se vendimian cada ano nesta denominación de orixe
A clave para un pelo san está no que comes
Un brinde con viños excepcionais, un formato mágnum nun magnífico estoxo e unha visita ao Mellor Viñedo do Mundo 2024 converten esta data nunha celebración compartida inesquecible
Unha combinación perfecta para un prato con garantía de éxito no padal
Adegas Marqués de Vizhoja tráeche as mellores receitas para sorprender aos teus invitados na mesa do Nadal.
Perusiñas, que comezou no 2022, pechou o ano pasado producindo 2,8 millóns de unidades
Marisco, peixe e tradición: o Nadal en Galicia é unha celebración de sabores do mar e de receitas que pasaron de xeración en xeración
Marqués de Riscal presentou a nova anada destes dous viños brancos, expoñentes das dúas principais variedades do D.Ou. Roda
A adega presenta dous novos estoxos Especial Agasallo con dous viños tintos imprescindibles, Marqués de Riscal Reserva e XR de Marqués de Riscal
Elixir o viño para as ceas de Nadal é clave para gozar da boa mesa, e Galicia é un referente enolóxico cada vez máis encomiado dentro e fóra de España
Adegas Vionta, un referente na elaboración de albariños de calidade, foi galardoada co primeiro premio no prestixioso Concurso das Rías Baixas 2024, celebrado este domingo en Cambados.
Esta nova edición do receitario celebra a tradición mariñeira e a excelencia dos produtos do mar que consolidaron a Pereira como un referente na industria pesqueira e culinaria.
Un elegante monovarietal de cabernet sauvignon que chega a tempo para vestir as mellores mesas e delectar os padais máis esixentes este Nadal.
O Brasas Brancas do Hotel Mercure levou o primeiro premio do xurado técnico
Estes dous tintos de Marqués de Riscao conseguiron 100 puntos, a máxima puntuación da guía que nesta edición só lograron 26 dos 732 viños cualificados.
Desde 1986 a firma pontevedresa traballa coas mellores adegas, restaurantes e catadores para distribuír a súa selecta oferta de viños en calquera lugar de Europa