As recomendacións de Vizhoja

A viticultura do futuro en Terras Gauda

A sustentabilidade, a innovación e a internacionalización son os tres eixos da estratexia da adega, que potencia o coidado do terruño pola singularidade que outorga aos seus viños.

PATROCINADO

MONICA IRAGO

O viño tamén se serve en billa

«Todo son vantaxes», insisten os promotores galegos da comercialización do viño en «bag in box» en hostalería. «É máis barato, máis sostible, o viño non evoluciona nin perde propiedades... O único problema son os moitos prexuízos que aínda existen respecto a este envase», comentan

CARLOS CRESPO / MÓNICA IRAGO

Martina Miser

A filosofía do viño da Taberna Ou Fiolato

Con varios anos de percorrido e un nome moi peculiar, ás veces difícil de pronunciar, o establecemento utiliza a bebida protagonista como un xeito de «reunirse e pasalo ben» no seu local en Meaño

m. santamaría-serantes / s. g.