O polbo das rías galegas que se come con queixo San Simón
Queco, copropietario de Ou curro dá parra, en Santiago, propón esta innovación
Queco, copropietario de Ou curro dá parra, en Santiago, propón esta innovación
As dúas firmas colaboran para crear, coa chef Clara Marzoa, rolos de licor café e brownie de crema de bagazo
O negocio de Marta Risco, Iuca e máis cousas ricas, busca facerse eco entre os ourensáns apostando por unha nova localización na rúa Santo Domingo, 72
Bruno Casal formará ademais a carniceiros de Ecuador a través de Molinos Champion, «para facer despezamentos ao estilo europeo e preparar embutidos como chourizos de café, cacao ou coco»
Cristina Rey reabrirá este lembrado local de Xuvia para potenciar a hostalería xunto ao Camino Inglés con pizzas, hamburguesas e cachorros; «ser autónoma é moi bo para conciliar»
A Feira do Queixo de Sillobre atraerá o sábado a postos de Galicia e Portugal; Eloy Seijas e Alejandra Romero lanzaron a súa queixaría hai un ano
Don Crisanto recolleu en Madrid o galardón ao mellor queixo de España nun acto no que se lembrou ao fundador, falecido hai dous meses
A prestixiosa publicación xa inclúe entre as súas propostas sete establecementos da provincia ourensá
Darlis Sena reabriu a emblemático Cátedra, na rúa Ervedelo, con novo nome, nova decoración e unha aposta polo brunch
155.551 persoas participaron nun itinerario cada vez máis internacional
A decoración de Nadal adiántase e deixa pouco marxe, afirma Carmen Arzúa
As lonxas de Testal e O Freixo comercializaron 101.000 quilos en dúas semanas, fronte aos unicamente seis mil poxados noutras 14 rulas de toda a comunidade
A hostaleira destaca que o seu negocio viviu este ano en Mondoñedo unha festa «de marca»
Esta muller fixo unha demostración e explicou aos alumnos que non hai secretos, só amasar ben
O campo dá festa do Castiñeiriño acolle desde esta tarde a cita gastronómica
Tamén especialista en aceites ou queixos, atopou a súa paixón tras estudar Veterinaria: «A xente non insignia a beber na casa»
Sara Sucasas rescata os patés de nécora e centola do vigués que creou a marca A Perla Illas Cíes, amplía o proxecto O Mar de Latas con máis produtos e un envoltorio baseado na reciclaxe de cunchas e redes
Desde esta fin de semana e ata finais de novembro, celébranse numerosas festas coa castaña como protagonista
Este xoves dará ou pregón dás San Lucas en Mondoñedo lembrándose especialmente do seu famoso proxenitor e do doce que é todo un símbolo local coma vos cabalos
A festa esgotou os billetes para o menú organizado e contou cunha alta participación de ganderías que expuxeron as súas reses
A edición número 62, xa histórica, superou no económico á do 2023
A feira de Goente márcase outro éxito con abarrote no municipio máis grande da provincia, para probar e comprar ambos os manxares
O café en orixe vive unha escalada histórica, un encarecemento que non frea a popularidade da bebida, cuxo prezo medio tende xa cara aos dous euros
A Asociación Cultural Sadeo fixo un percorrido pola tradición
Un concurso celebrado en Alacante premiou unha elaboración con materia prima de galiña de Mos preparada por un restaurante de Madrid propiedade dun santiagués
Martín Códax Viticultores presenta a versión sen das súas burbullas