Innovación e arte danse a man nesta trenza de navalla
Chechu Rey, chef de Gunnen, propón este prato no que reina a creatividade
Chechu Rey, chef de Gunnen, propón este prato no que reina a creatividade
A localidade celebrou este domingo a oitava edición da súa tradicional festa gastronómica, co seu manxar máis recoñecido como protagonista
Premiada nos VII Premios de Enoturismo Rutas de España ao mellor Rincón ou Paisaxe Enoturístico
Un brinde con XR de Marqués de Riscal, unha viaxe sensorial no exclusivo Spa Vinothérapie® Caudalie, unha visita a unha adega histórica. Detalles para o Día da Nai que espertan os sentidos.
Ada Coleman foi unha pioneira e xefa de barra do American Bar do hotel Savoy en Londres. En 1903 creou un dos combinados máis icónicos da historia. Os grolos con gin e vermú popularizáronse.
Ou Latexar de Terras Gauda celebrarase o sábado 31 de maio, a partir das 20.00 horas
Preparamos un menú que enxalza a gastronomía galega e que nos conta unha historia de tradición e modernidade
Paixón e moito traballo é o que pon os viticultores e adegueiros desta denominación de orixe para elaborar algúns dos mellores viños de Galicia
Foron os romanos os que trouxeron a viticultura a esta rexión que soubo converter ao sector vitivinícola nun novo motor económico
Esta denominación de orixe conseguiu dar a coñecer a súa variedade de uva máis emblemática máis aló das nosas fronteiras
A conserveira presentou no Salón Gourmets a nova gama de proteína natural acompañada das delicatesen de lata branca e as variedades de Portugal
Máis de 1.600 viticultores e 98 colleiteiros e adegueiros ocúpanse de elaborar os dez millóns de quilos de uva que se vendimian cada ano nesta denominación de orixe
A clave para un pelo san está no que comes
Un brinde con viños excepcionais, un formato mágnum nun magnífico estoxo e unha visita ao Mellor Viñedo do Mundo 2024 converten esta data nunha celebración compartida inesquecible
Unha combinación perfecta para un prato con garantía de éxito no padal
Adegas Marqués de Vizhoja tráeche as mellores receitas para sorprender aos teus invitados na mesa do Nadal.
A adega lanzou este innovador produto da man de Bêkari, xa á venda nas panaderías viguesas desta marca
Perusiñas, que comezou no 2022, pechou o ano pasado producindo 2,8 millóns de unidades
A chef Elena Garmendía prepara un excepcional menú do Nadal da man de Adegas Marqués de Vizhoja
Marisco, peixe e tradición: o Nadal en Galicia é unha celebración de sabores do mar e de receitas que pasaron de xeración en xeración
Marqués de Riscal presentou a nova anada destes dous viños brancos, expoñentes das dúas principais variedades do D.Ou. Rueda
A adega presenta dous novos estoxos Especial Agasallo con dous viños tintos imprescindibles, Marqués de Riscal Reserva e XR de Marqués de Riscal
Elixir o viño para as ceas de Nadal é clave para gozar da boa mesa, e Galicia é un referente enolóxico cada vez máis encomiado dentro e fóra de España
Adegas Vionta, un referente na elaboración de albariños de calidade, foi galardoada co primeiro premio no prestixioso Concurso das Rías Baixas 2024, celebrado este domingo en Cambados.