Aínda que sexas a persoa máis cocinillas do teu grupo poida que ás veces haxa cousas que se che escapen. Hoxe traémosche algúns trucos para seguir sendo o chef favorito de todo o mundo
Todos coñecemos a alguén que vive por e para a gastronomía, por iso traémosche algunhas recomendacións para pedirlle aos Reis Magos coas que seguro que acertas
É tempada de cabaza, pero non debes deixar de gozar desta deliciosa verdura debido a problemas para pelala. Hoxe ensinarémosche os mellores trucos para facilitar esta tarefa
Seguro que nalgún momento hasche preguntado que comidas podes incorporar á túa dieta e cales non tras sacarche unha moa, aquí mostrámosche os alimentos máis recomendados e os que se deben de evitar
«Coitelo malo, curta no dedo e non no pau». Xa o advirte o refrán: coidado cos cubertos mal afiados. Contámosche tres trucos para coidar o fío de xeito doado
Este cítrico é unha froita esencial na cociña, xa sexa para aderezar ou facer un zume, pero tamén pode axudar na limpeza do fogar como desinfectante e blanqueante
Cortar cebola pode resultar incómodo, especialmente para aqueles que son sensibles ou alérxicos, xa que causa irritación e lagrimeo. Neste artigo mostrámosche formas sinxelas de como evitalo
Segundo a AECOSAN (Axencia Española de Seguridade Alimentaria e Nutrición) o único desinfectante que debemos usar é unha lejía etiquetada como «apta para a desinfección de auga de bebida», non serven nin xabón, nin vinagre, nin limón
Os expertos aseguran que algúns alimentos saben mellor despois de recalentarlos, pero é isto certo? Antes de que os restos da cea acaben no lixo, aprende a darlles unha segunda vida de forma segura