Consellos para preparar unha táboa de queixos
Preparar unha boa táboa de queixos é máis complicado do que parece. Hoxe deixámosche varios consellos para que prepares unha táboa perfecta para os teus invitados
Preparar unha boa táboa de queixos é máis complicado do que parece. Hoxe deixámosche varios consellos para que prepares unha táboa perfecta para os teus invitados
Aínda que sexas a persoa máis cocinillas do teu grupo poida que ás veces haxa cousas que se te escapen. Hoxe traémosche algúns trucos para seguir sendo o chef favorito de todo o mundo
Traémosche consellos e trucos para conxelar alimentos de xeito óptimo e aproveitar ao máximo o teu conxelador
Todos coñecemos a alguén que vive por e para a gastronomía, por iso traémosche algunhas recomendacións para pedirlle aos Reyes Magos coas que seguro que acertas
Entre o tempo e as vacinas para a gripe, estamos no momento óptimo para coller un deses arrefriados que dificilmente nos abandonan
É tempada de cabaza, pero non debes deixar de gozar desta deliciosa verdura debido a problemas para pelala. Hoxe ensinarémosche os mellores trucos para facilitar esta tarefa
A semana empeza coa celebración do Día Mundial do Pan. En Galicia, este alimento ten raíces moi profundas, cunha tradición replicada en toda España
Aprende os trucos para poder atopar as diferenzas entre estes dous moluscos
Este tubérculo é unha opción nutritiva que nos pode servir como substituto das tradicionais patacas
Limpeza, organización e practicidad. Recompilamos varias suxestións que farán a túa vida máis doado á hora de cociñar
Aquí ensinámoste como gozar da cocción máis rápida e de alta calidade
Trucos para limpar os electrodomésticos da túa cociña con solucións sinxelas e caseiras
Seguro que nalgún momento preguntácheste que comidas podes incorporar á túa dieta e cales non tras sacarche unha moa, aquí mostrámosche os alimentos máis recomendados e os que se deben de evitar
Ensinámoste a utilizar os escarvadentes para converterte nun experto á hora para comer sushi
Aprende a elaborar este aperitivo: resulta perfecto como acompañamento para unha cea saudable
Este material ten máis utilidades das que pensas Aproveita ao máximo un imprescindible na cociña!
«Coitelo malo, curta no dedo e non no pau». Xa o advirte o refrán: coidado cos cubertos mal afiados. Contámosche tres trucos para coidar o fío de xeito doado
Este cítrico é unha froita esencial na cociña, xa sexa para aderezar ou facer un zume, pero tamén pode axudar na limpeza do fogar como desinfectante e blanqueante
O millo é un alimento nutritivo e moi versátil á hora de cociñar. Ensinámosche trucos para aforrar traballo ao momento de preparalo
Cortar cebola pode resultar incómodo, especialmente para aqueles que son sensibles ou alérxicos, xa que causa irritación e lagrimexo. Neste artigo mostrámosche formas sinxelas de como evitalo
Pór a punto a este peixe é moi complicado se non sabes moi ben como facelo, neste artigo dámosche os trucos definitivos
Alfabaca, tomiño, allo ou trufa son tan só ningúns dos ingredientes que poderás usar para as túas elaboracións
As orixes, variedades e zonas produtoras da comunidade. Temos bos aceites?
Segundo a AECOSAN (Axencia Española de Seguridade Alimentaria e Nutrición) o único desinfectante que debemos usar é unha lixivia etiquetada como «apta para a desinfección de auga de bebida», non serven nin xabón, nin vinagre, nin limón
Descobre como podes mellorar a túa alimentación con tan só dous ingredientes, Coñeces a utilidade de incorporar leste aderezo aos teus pratos?