29 jun 2025 Agustín Agra mestura bioloxía e literatura para facer unha obra complexa e de premio Presentou en Noia «O libro das contrarias» ante numeroso público Moncho Ares
25 jun 2025 O Camiño Marítimo da Ría de Muros Noia, o grande acontecemento náutico da costa atlántica A travesía empezará o 30 de xuño en Baiona e finalizará o 5 de xullo en Portosín X. NOAL
25 jun 2025 Boiro despide a Victoriano Carbajosa, o funcionario elegante no trato e na aparencia Traballou para o Concello durante máis de 30 anos e chegou a ocupar os cargos de secretario e tesoureiro municipal Moncho Ares
21 jun 2025 Josefita e Montse, últimas testemuñas do primeiro concello democrático en Boiro Despois de traballar con sete alcaldes, ambas as poderán gozar agora dunha merecida xubilación MONCHO ARES
17 jun 2025 A Regata Frinsa mantén o seu poder de convocatoria, fiel ás súas orixes O comité da proba, que se desenvolverá o sábado, deseñou 22 percorridos para cubrir todas as frontes Moncho Ares
06 jun 2025 Os «dream team» Serna e Eusebio, Copa do Rey e Liga cítanse en Boiro Os trofeos exporanse no Centro Social para fotografarse con eles X. NOAL
02 jun 2025 O conxuro de Maricarmen Rey que atrapa desde o primeiro capítulo O cuarto libro da mazaricá foi o centro da presentación mensual de Barbantia Moncho Ares
29 may 2025 O EVA-10 xa non ten secretos, ou si A base de vixilancia do Exército do Aire situada no monte Iroite abriu as súas portas a autoridades e forzas da orde MONCHO ARES
21 abr 2025 Bico de Xeado aposta por receitas melloradas e «queixo de Arzúa con marmelo» A marca coruñesa prepara un novo formato para a canle horeca, que se sumará ao sabor a pemento de Herbón e outros M. Ares
21 abr 2025 O mellor mexillón da ría, a piques de regresar Ramón Franco, marca de conservas con sede na Pobra, participa no Salón Gourmets xa desde antes de que a feira se situase no Ifema M. Ares
19 abr 2025 As conservas delicatesen de Escurís brillaron no hábitat da calidade Os mexillóns en escabeche fritos en aceite de oliva foron os máis demandados X. Noal
20 abr 2025 Lácteos Farelo, a unión empresarial que ofrece os mellores queixos de Galicia O xerente, Luis Coego, confirmou que a iniciativa emprendedora non deixa de crecer M. Ares
18 abr 2025 O mar de Galicia chegou a Madrid Un total de 37 coexpositores ofreceron os seus produtos nun escenario atlántico espectacular no que se sucederon as degustacións e charlas de profesionais M. Ares
18 abr 2025 O bo produto en mans dos mellores chef As degustacións multiplicáronse entre as salas da Consellería, o Aula Gourmets e o pavillón de Alimentos de España X. Noal
18 abr 2025 O produto de proximidade encheu a cesta do campo galego en Ifema No espazo de Medio Rural habilitáronse dous túneles con todos os meles e os mellores queixos das DOP de Galicia X. Noal
09 abr 2025 Os queixos galegos suman oito medallas e dúas optan ao mellor de España Fontelas e Galmesán logran medalla de ouro no certame GourmetQuesos, e Savel, o mesmo metal no concurso do ICEX MONCHO ARES
08 abr 2025 Rueda, no Salón Gourmets: «Temos que saber vender o noso no mundo» Galicia bate marcas no escaparate europeo da alimentación de calidade moncho ares
07 abr 2025 Galicia vai con todo ao Gourmets, o escaparate europeo da alimentación Expertos e produto protagonizarán o mércores o Día da Cociña Atlántica MONCHO ARES
29 mar 2025 Joám Evans indaga con éxito na pegada inglesa das minas de San Finx Buxa premiou a investigación arredor de cuxo libro xirou o acto de Barbantia MONCHO ARES