A súa proposta vira ao redor de dous eixos, un máis informal no que conxugar aperitivos con cócteles como o Spritz, e outro máis propio de restaurante, con pratos de pasta caseira e produtos frescos e de tempada
O lombo saltado ou os anticuchos triunfan entre quen optan polos sabores internacionais, pero ofrecen tamén tapas e racións autóctonas para conquistar todos os padais
Elaboran a pasta a diario e acompáñana de salsas nas que impera o produto fresco e coas que conseguen facer viaxar o padal do comensal ata o país transalpino
A carta está repleta de propostas nas que a tempada e os toques persoais xogan un papel fundamental. A croqueta afumada e a tortilla vaga son de obrigatoria proba
Contan con pratos clásicos desa simbiose gastronómica como o contundente tallarín «taypa» ou o pito «Chi jau kay», pero tamén ofrecen un cebiche chifero, un prato de creación propia en grao sumo resultón
As carnes feitas en kamado son un dos seus reclamos, pero as propostas con produtos de tempada non desmerecen na carta dun local que busca facer sentir ao cliente como en casa