A Pobra do Caramiñal (1983). Licenciada en Xornalismo pola Universidade de Valladolid . Máster en Edición Xornalística na Escola de Medios de La Voz de Galicia. Redactora en La Voz de Galicia desde o 2012.
A Pobra do Caramiñal (1983). Licenciada en Xornalismo pola Universidade de Valladolid . Máster en Edición Xornalística na Escola de Medios de La Voz de Galicia. Redactora en La Voz de Galicia desde o 2012.
Máis aló de os nachos, os burritos e os tacos, a gastronomía de México oferta un amplísimo abano de pratos, dos que dan cumprida conta as cartas destes cinco restaurantes. E non todos pican
Sumouse ao proxecto que lidera Paloma Vega -Penichet para sacar ao mercado unha nova marca de zapatos que favoreza o desenvolvemento natural do pé dos máis pequenos, pero promete seguir facendo testeos (¡e xa van máis de mil!) doutras firmas así como opcións «low cost»
A súa proposta vira ao redor de dous eixos, un máis informal no que conxugar aperitivos con cócteles como o Spritz, e outro máis propio de restaurante, con pratos de pasta caseira e produtos frescos e de tempada
Sergio Alvado Koch atopounos nun dos estanques. Hábitat di que só se coñecen «un ou dous casos» en Galicia e quere que o descubrimento quede reflectido a nivel científico
A partir do luns o prezo será de 0,15 euros, do mesmo xeito que o das liñas UDC, 24 e 2A que comunican a cidade cos campus de Elviña, A Zapateira e Oza
Varias patrullas da policía e os equipos de descontaminación tomaron o asentamento da antiga conserveira Celta para derrubar as estruturas que aínda estaban en pé. A alcaldesa Inés Rey cualifica o día de «histórico»: «Ponse fin a 40 anos de asentamiento chabolista»