Leo Cao, do restaurante Divino Steak House do Burgo, foi seleccionado para participar como xurado no concurso nacional Mestre Parrillero que se celebrou en Zarauz e que gañou un profesional dun restaurante de Burgos
O grupo coruñés Misuria presentou en Radio Voz o seu disco «Saint Thomas Stories», de música blues, mentres se preparan para unha tempada de primavera e verán na que teñen previsto actuar en cantidade de celebracións
A asociación Distrito Mallos organiza unha sesión de traballo en rede para os empresarios da zona no local de Begoña Botana, na rúa San Vicente, unha profesional que acumula máis de 30 anos de traxectoria
Alumnos do Eusebio dá Garda e da Grande Obra de Atocha primeiros clasificados nas olimpíadas de Química e Física representarán á provincia nas finais nacionais, ás que tamén acudirán outros estudantes da cidade
A alcaldesa recibiu en María Pita aos pequenos da escola infantil municipal Luis Seoane e aos maiores da residencia Torrente Ballester que participan no programa Recórdame, no que todos saen gañando
O director comercial de Marnova, fundada polo seu pai hai 25 anos e dedicada á distribución de produtos de alimentación italianos, explica o auxe da cociña transalpina
No instituto Eusebio dá Garda entregáronse os premios de poesía e relato curto do certame literario que leva o nome a sempre lembrada Rita Suárez Amado
Esta semana o cociñeiro Pablo Pizarro presentou novas empanadas nas que utiliza materia prima de produtores artesáns e o Galicia Fórum Gastronómico anuncia o primeiro concurso de empanadas do certame para aproveitar o tirón deste prato
Desde hai uns meses, este coruñés de 56 anos sitúase nos soportais da avenida de Oza onde presenta os seus poemas, fala cos veciños, recibe o cariño de pequenos do barrio e non lle importa que algúns pensen que está tolo