O propietario de Casa Marco, moi meticuloso, elaborou un manual que reparte aos seus empregados para que todo saia segundo o seu estilo; desde hai catro anos, o seu fillo traballa con el
A canteira do talento | Desde os 20 anos, Xurxo Agrasar traballa nAs Garzas, continuando a tradición familiar. É pasteleiro e panadeiro e tamén se encarga do apartado de viños en sala
O establecemento acaba de ser recoñecido por 50 Top Pizza, a guía máis influente do sector a nivel mundial. O local fíxose un oco na categoría das pizzerías «máis excelentes» do Vello Continente
As opcións que presentan algúns restaurantes da cidade son variadas tanto en prezo como en cantidade, aínda que a maioría se centran na cociña tradicional e nos pratos de mar
Arraigamento, en Posada de Llanera, irrompe como recomendado por «pór ao día a tradición asturiana con propostas, de texturas lixeiras e coidada presentación, onde o máis importante é o sabor»
Para elaboración deste ránking, a intelixencia artificial tivo en conta tanto a crítica de expertos como as reseñas dos comensais recollidas en distintas páxinas gastronómicas