06 oct 2025 Sergio Musso e Paco Chicón: «O porto da Coruña vende cogombro de mar a todo o mundo e aquí nin se proba» Os cociñeiros do restaurante Eclectic protagonizan este martes unha nova sesión do ciclo Cociña Capital Fernando Molezún
01 oct 2025 Volve Cociña Capital á Coruña cos chefs de Eclectic Sergio Musso e Paco Chicón ofrecerán o martes 7 un taller gastronómico no CIFP Paseo das Pontes C. D.
11 jun 2025 Un «blondie» de bagazo e rolo de canela con licor café A pasteleira de Toxiño, Clara Marzoa, crea en Cociña Capital dúas sobremesas para «chuparse os dedos» pedro rodríguez
05 jun 2025 Summa Breogán Castro en Cociña Capital: «Galicia ten os mellores produtos que un cociñeiro pode soñar» O cociñeiro do Atelier de Amanda reivindicou a despensa atlántica con tres pratos de proximidade a. g. chouciño
31 may 2025 Cociña Capital explora a repostería da man de Clara Marzoa, de Toxiño A pasteleira dirixirá o taller culinario de La Voz de Galicia o 9 de xuño no Auditorio Mar de Vigo jorge lamas
30 may 2025 Nómade adianta o San Xoán cunha sardiña curada con pan de millo en Cociña Capital Nazaret Vaqueiro e Fran Fra ensinaron tamén na Praza de Abastos de Santiago un método sinxelo de afumado en frío Ou. P. Arca
25 may 2025 «Fago cociña sinxela co meu propio toque, con produto fresco da praza» O tartar de xarda afumada é un imprescindible dun local que conta con 90 referencias de viño, sobre todo galego ou. p. arca
21 may 2025 Nómade, aire fresco na rúa do Franco que chega a Cociña Capital O pequeno bar de viños e tapas é unha das sensacións da gastronomía local pola súa aposta polas adegas galegas e unha cociña recoñecible e ao mesmo tempo orixinal La Voz
20 may 2025 O chef Manuel Antón revela os segredos dun bo guacamole e do aguachile O cociñeiro de Costeira MX protagoniza o taller gastronómico de La Voz en Vigo jorge lamas