Lucía Fraga Chao: «O queixo de San Simón da Costa está ben preparado para competir»

Xosé María Palacios Muruais
XOSÉ MARÍA PALACIOS LUGO / LA VOZ

GANDERÍA · Exclusivo subscritores

Lucía Fraga (co anterior secretario, Ángel Ramil, á súa dereita) cre que o queixo de San Simón da Costa está adaptado para o mercado de hoxe porque se trata dun produto «ancestral e único»
Lucía Fraga (co anterior secretario, Ángel Ramil, á súa dereita) cre que ou queixo de San Simón dá Costa está adaptado para ou mercado de hoxe porque se trata dun produto «ancestral e único» PALACIOS

A nova secretaria do consello regulador amósase convencida de que a produción seguirá medrando pouco a pouco

04 oct 2025 . Actualizado á 05:00 h.

Novos tempos non consello regulador dá Denominación de Orixe San Simón dá Costa. Lucía Fraga Chao (Vilalba, 1987) vén de acceder á segregaría do órgano, sucedendo a Ángel Ramil, xubilado tras trinta anos nese posto.


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo cun 74% dto.
Subscrición WEB 18€/ano Sen permanencia Subscríbete