![](https://img.lavdg.com/sc/fyl6laEIgtY2RFubLyoO9tcdkQI=/480x/2024/05/14/00121715709301976367633/Foto/VY15C2F1_195346.jpg)
Á cita organizada por CaixaBank acudiron responsables dos restaurantes Maruja Limón, Neno Curvo, Crueza, De Tapa en Cepa, Othilio, Amases, Bitadorna, Alberte, Kero, Rokuseki, O Mar Salgado e A Porchaba
15 may 2024 . Actualizado á 20:56 h.Ferrán Adriá reuniuse onte a unha selección dos mellores hostaleiros de Vigo realizada por CaixaBank nun encontro no que o famoso chef e presidente de elBullifoundation, compartiu cos cociñeiros algunhas claves de xestión para impulsar un negocio e a súa visión da hostalería e perspectivas de futuro para o sector. Á cita acudiron os responsables dos restaurantes Maruja Limón, Neno Curvo, Crueza, De Tapa en Cepa, Othilio, Amases, Bitadorna, Alberte, Kero, Rokuseki, O Mar Salgado e A Porchaba.
«Ter un bo coñecemento financeiro, contar cun bo plan de negocio e elaborar un plan orzamentario, son ningúns dos piares básicos para que un negocio dedicado á restauración funcione», asegurou Adrià nesta xornada organizada por CaixaBank na que o creador dEl Bulli estivo acompañado por Igor das Heras, director de área de CaixaBank, que lembrou o apoio ao sector da restauración a través de Food&Drinks, que máis aló do ámbito financeiro, «ofrece asesoramento e acompañamento aos hostaleiros». A financeira imparte sesións sobre xestión empresarial da man de Ferran Adrià, do catador Ferran Centelles e dos seus prestixiosos equipos e a través do portal CaixaBankLAB Campus ofrece formación especializada en restauración aos clientes.