] ^*MISER

O marisco sobe ao «Black Friday»

O menú do restaurante vilagarcián ofrece exemplares a un prezo único de 10 euros, desde hoxe ata o domingo

El cocina ~de Nacho y Esther Manzano brilla ~en el Forum Gastronónic

Lles fabes de vangarda conquistan Xirona

Nacho e Esther Manzano explicaron no Fòrum Gastronòmic como un restaurante perdido nunha aldea asturiana de 13 habitantes chega a conseguir dúas estrelas Michelin

] ^*souto

Chega ás mesas o cocido, o rei do inverno

O éxito de Casa Julia, en Abegondo, reside no bo produto e o cariño que pon Amelia na súa receita

] ^amar\\\\

Rodeiro celebrou unha concorrida Festa dá Caza

El mano exquisita ~de Albert Adrià

El glamur ~se vai ~de terraceo ~por el ciudad

Os invitados da voda gozaron onte do sol, a gastronomía e o ambiente na Coruña

El chefs más pequeñito

O colexio Montespiño celebrou un concurso de cociña para alumnos de entre 3 e 5 anos cun xurado profesional

] ^programar\\\\ «conferencias maxistrais» ~en Vegadeo e Ribadeo

Correrán a cargo do comunicador Xurde Morán e do cociñeiro con estrela Michelín José Antonio Campoviejo

Imagen facilitada ~por el Policía Nacional ~de el detención ~en Zaragoza ~de César Román, el empresario conocer como el "rey de cachopo"

¿Que se sabe do «Rei do cachopo»?

César Román, que foi nomeado embaixador gastronómico por Caunedo, facíase pasar por un cociñeiro chegado de Venezuela e chamado Rafael

SABE BIEN

Ferrán Adriá: «Pechei El Bulli porque alcancei a miña perfección, non ía facer nada mellor»

O considerado como o mellor cociñeiro do mundo, charlou en Santiago cos chefs galegos máis reputados

Santi M. Amil YES

Aquí o mellor prato é o último

Aquí a sobremesa é tan sacro como o prato principal. Probamos a pavlova italiana, un biscoito reconvertido en maceta ou uns canelones de mango. Ah, e nesta ruta as croquetas son de chocolate

CARLOS CRESPO
] ^*G.CID

Ferrán Adriá comparte as súas receitas para o éxito cos hostaleiros

«O máis importante é que o cliente se senta como na súa casa», asegura o soado chef, que presentou unha guía

¿Quién controla lo que como ~en el fiesta gastronómicas ~de mío pueblo?

Chicote mostra que non hai inspeccións porque os concellos non teñen capacidade e a Xunta di que carece de potestade

Ferrán Adriá también comeu ~en Lugo

O cociñeiro deu unha conferencia no Méndez Núñez a profesionais da hostalería

] ^BELLO\\ San Martiño

A festa gastronómica de Miñortos arrinca con castañas asadas

Un magosto precederá á exaltación gastronómica de mañá, na que reinará o porco ao espeto

MARCOS MÍGUEZ

Atlántica Gastronómica cambia de datas e transfórmase nun evento dobre

A chaira do Parrote acollerá entre o 31 de maio e o 2 de xuño o festival para o público xeral e os días 2 e 3 de xuño Palexco será o escenario da cita profesional

] ^elaborar\\\\ ~con Tenreira Asturiana IGP

Reinventando o cachopo: as receitas máis extravagantes

Algúns restaurantes serven este prato dunha forma moi distinta á tradicional

~A. L.

V Feira Gastronómica de Outono en Sobrado dos Monxes

Haberá, ademais de produtos de tempada como froitos secos e cogomelos, talleres de aprendizaxe e xogos para nenos

] ^MANSO\\

Álvaro Victoriano: «Levamos máis dun ano sen unha mesa libre no restaurante»

O cociñeiro e copropietario do restaurante Peculiar abre esta semana Intenso, un novo local na Barreira

Tres ribadenses, ~de mozos ~de bodega ~a dueño ~de almacéns y restaurantes ~en Cuba

Francisco Redondas e Agustín Gutiérrez emigraron sendo menores de idade, e Álvaro Rodríguez fíxoo con 19 anos