Da mesa ao mar: científicos de Ferrol propoñen a creación de arrecifes verdes con cunchas de restaurantes con estrela Michelin

La Voz

FERROL · Exclusivo subscritores

Investigadores que participan en el proyecto, con un prototipo de los bloques que quieren fabricar para formar arrefices verdes artificiales
Investigadores que participan no proxecto, cun prototipo dos bloques que queren fabricar para formar arrefices verdes artificiais UDC

Un estudo realizado por investigadores do Campus Industrial conclúe que as cunchas de vieira da ría de Arousa son as máis adecuadas para iso uso

18 oct 2025 . Actualizado á 14:26 h.

Investigadores do Centro de Tecnoloxías Navais e Industriais (CITENI) do Campus Industrial de Ferrol desenvolveron un innovador proxecto que converte as cunchas de vieira procedentes de restaurantes con estrelas Michelin en material sostible para


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo cun 82% dto.
Antes  69€/ano 12€/ano Subscrición WEB+APP Suscríbete