O Dépor Abanca empata contra a Albela Fundación e remata a tempada na segunda posición (2-2)

Pablo Chao REDACCIÓN

TORRE DE MARATHÓN

Lance del encuentro entre Alba Fundación y el Dépor Abanca
Lance do encontro entre Albela Fundación e o Dépor Abanca Dépor Abanca

Remataron dous puntos por detrás do Barcelona B, que venceu 0-3 ao Athletic Club B

27 abr 2024 . Actualizado á 22:56 h.

O Dépor Abanca remata a tempada cun empate a 2-2 fronte ao CD Albela Fundación. As de Irene adiantáronse no marcador no minuto 16 grazas a un penalti que converteu Millene, o seu décimo sexto gol nesta tempada.

A mediados da primeira parte chegaría o gol do empate cando Leire nunha falta directa desde o bordo da área puxo a pelota lonxe do alcance de Lucía. Cando parecía que o partido ía rematar en empate a 1-1, chegou o gol das locais. No minuto 86, Claudia superou o balón por amais, tras a mala saída de Lucía; e tres minutos máis tarde, Laurina conseguía o tanto final do empate para evitar a que sería a terceira derrota da tempada das coruñesas.

Con este resultado e a vitoria do Barcelona B por 0-3 fronte ao Athletic Club B, o Dépor Abanca remata a tempada nunha segunda posición que vale o ascenso á máxima categoría. As azulgranas suman 58 puntos, por 56 das coruñesas, con 43 goles a favor e 23 en contra.