
A compaña acode á cita para mostrar os seus produtos ao mercado internacional
06 may 2025 . Actualizado á 17:15 h.Espetada de lura patagónico e lagostino, argola á andaluza ou frito mixto son ningúns dos últimos lanzamentos culinarios que Congalsa presenta na Seafood Expo Global, a feira de produtos do mar de Barcelona que arrincou onte e que ata mañá será un escaparate internacional. A firma con base na Pobra, especializada na elaboración de solucións de alimentación conxeladas, tamén dará a coñecer innovacións como pasteis de bacallau ou mini samosas de pito ao curry.
O conselleiro delegado de Congalsa, Julio Simarro, referiuse á Seafood indicando que «este é o maior escaparate do mundo para os produtos do mar e unha cita clave para mostrar ao mercado internacional quen somos e que facemos». A compaña acode á cita para dar a coñecer as súas novidades e reforzar a súa posición nos mercados.
Por iso, a participación na feira conta coa asistencia de todo o equipo comercial e de compras. Julio Simarro subliñou que Congalsa participa «co obxectivo de continuar consolidando a nosa posición como unha empresa de referencia que traballa no desenvolvemento de produtos que faciliten o día a día dos nosos clientes, sen renunciar ao sabor, a tradición e a excelencia nas materias primas».
Desde a firma apuntan que buscan o fortalecemento como un dos actores crave no mercado dos produtos do mar conxelados. Destacan, ao mesmo tempo, a súa proposta baseada na calidade das materias primas e a seguridade alimentaria.