Unha granxa de Mazaricos transforma o xurro das súas vacas en bólas de abono

Xoán R. Alvite MAZARICOS / LA VOZ

GANDERÍA · Exclusivo subscritores

Alejandro Moure es responsable de Labregando, y Sabino Domínguez trabaja como ganadero en Mazaricos
Alejandro Moure é responsable de Labregando, e Sabino Domínguez traballa como gandeiro en Mazaricos ALVITE

O innovador produto ofrece moitas vantaxes, posto que ademais de ser máis ecolóxico, axuda a eliminar o nitróxeno daniño dos refugallos

15 jun 2025 . Actualizado á 05:00 h.

Os xurros van camiño de converterse nun problema serio para o campo galego. O que durante anos foi unha solución barata e eficaz para abonar as terras empeza a xerar serios quebradizos de cabeza


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo cun 85% dto.
Subscrición WEB+APP 1€/mes durante 6 meses Subscríbete