O criador de súpers bois de Xove atrae a cárnicas gourmet andaluzas, agora con Teixo e Monchiño

Lucía Rey
lucía rei XOVE / LA VOZ

GANDERÍA · Exclusivo subscritores

Teixo, buey cacheno, a la izquierda, con Pepe do Chacino, Pablo Rico, de la malagueña Cárnicas Rigar, y Guillermo Iglesias, de Cárnicas Champam, de Sarria
Teixo, boi cacheno, á esquerda, con Pepe do Chacino, Pablo Rico, da malagueña Cárnicas Rigar, e Guillermo Iglesias, de Cárnicas Champam, de Sarria Xaime Ramallal

Un dos donos da distribuidora malagueña Cárnicas Rigar visitou onte os novos exemplares alimentados con millo, trigo e cebada en pastos xunto ao mar

28 mar 2025 . Actualizado á 09:30 h.

«En Galicia, o xénero é de moi boa calidade, pero nesta zona da Mariña lucense é especialmente bo polos pastos próximos ao mar, que lle achegan á carne unha calor, un


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo cun 74% dto.
Subscrición WEB+APP 18€/ano Por só 1,5€ ao mes Subscríbete