O HULA é o primeiro hospital de España certificado en desperdicio cero: «Producimos ao límite para non tirar comida»

Lucía Blanco
Lucía Blanco LUGO / LA VOZ

LUGO · Exclusivo subscritores

José Antonio Da Pereira, jefe de Cocina del HULA, con la acreditación que les ha concedido Aenor al Servicio de Hostelería.
José Antonio Da Pereira, xefe de Cociña do HULA, coa acreditación que lles concedeu Aenor ao Servizo de Hostalería. LAURA LEIRAS

O servizo de Hostalería do Lucus Augusti, onde se elaboran ao redor de 1.500 menús diarios, entre comidas e ceas, foi recoñecido por minimizar os residuos e o impacto ambiental. «Esta cociña é exemplar en todos os aspectos grazas ao persoal co que contamos», sinala o xefe de Cociña

12 dic 2025 . Actualizado á 14:53 h.

O HULA converteuse no primeiro hospital público en España en recibir a certificación «Desperdicio Alimentario Cero», coa que Aenor acredita ao servizo de Hostalería como unha organización concienciada en minimizar os


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo cun 77% dto.
OFERTA FLASH 18€/ano Por só 1,5€ ao mes Subscríbete