O Espanyol reencóntrase coa vitoria nO Madrigal

EFE

Domenech Castelló | EFE

O partido desnivelouse grazas á solidez defensiva do conxunto catalán e ao acerto anotador do ecuatoriano Caicedo

10 abr 2015 . Actualizado á 00:53 h.

O Espanyol reencontrouse coa vitoria no feudo do Vilarreal nun encontro que se desnivelou grazas á solidez defensiva do conxunto catalán e ao acerto anotador do ecuatoriano Caicedo, autor dos dous goles visitantes, e a un tanto de Víctor Sánchez, que se aproveitou do desconcerto local para anotar o 0-3.

O equipo de Sergio González avisou pasado o primeiro cuarto de hora. Sergio García escapou do seu par por banda dereita e colocou un preciso centro ao segundo pau que foi rematado por Víctor Álvarez coa testa obrigando a Asenjo a realizar unha gran parada sobre a mesma liña de gol.

O Espanyol adiantouse no marcador no minuto 24. Lucas Vázquez executou con mestría unha falta escorada que se topou coa madeira antes de que Caicedo introducise o balón na portería case sen querer tras un rebote.

O Vilarreal saíu máis elevado no inicio do segundo acto. Así, non transcorreran nin dous minutos da continuación cando os amarelos rozaron o gol cun remate de cabeza de Manu Trigueros que despexou Casa a saque de esquina con dificultade.

O dominio amarelo foise intensificando co paso dos minutos. Non lle importaba ao Espanyol, que agardaba pacientemente utilizando os contragolpes como arma preferida.

Sen claras ocasións de gol foron pasando os minutos. O Vilarreal estrelábase contra a poboada zaga branquiazul, mentres que o conxunto catalán dedicábase a defenderse con orde.

O Espanyol anotou o seu segundo gol no minuto 67. Sergio García filtrou un pase para Caicedo e o dianteiro ecuatoriano revolveuse ante Víctor Ruiz para anotar cun potente zurdazo pegado ao primeiro pau.

Co Vilarreal en estado de shock chegou o 0-3. Outra xogada por banda esquerda acabou cun centro que Sergio Asenjo non puido atallar e o balón quedou solto na área para que Víctor Sánchez anotase a pracer.

Ficha técnica

0- Vilarreal: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Jonathan dos Santos (Alfonso, m. 65), Pina (Sergio Marcos, m. 58), Trigueros, Campbell; Giovani e Vietto (Gerard Moreno, m. 58).

3- Espanyol: Casa; Arbilla, Álvaro, Héctor Moreno, Duarte; Lucas Vázquez, Javi López (Cañas, m. 63), Víctor Sánchez (Abraham, m. 83), Víctor Álvarez; Sergio García e Caicedo (Stuani, m. 76).

Goles: 0-1. Min. 24: Caicedo. 0-2. Min. 67: Caicedo. 0-3. Min. 79: Víctor Sánchez.

Árbitro: Do Cerro Grande (C. Madrileño). Amoestou con cartolina amarela ao local Pina (m. 34) e ao visitante Álvaro (m. 33).

Incidencias: Partido correspondente á xornada 30 da liga BBVA disputado no estadio O Madrigal ante a presenza de 13.100 espectadores.