Cinco minutos máxicos pon terceiro ao Arsenal

Efe

O conxunto de Arsene Wenger conseguiu darlle a volta ao gol inicial de michael Turner para o Norwich

13 abr 2013 . Actualizado á 22:34 h.

Cinco minutos máxicos no tramo final do partido ante o Norwich levaron á remontada ao Arsenal (3-1), que se situou, provisionalmente, terceiro clasificado na liga de Inglaterra que lidera o Manchester United.

O despegamento do cadro de Arsene Wenger foi fulgurante nas últimas xornadas. Sete triunfos nos oito partidos recentes canalizaron o panorama do equipo londiniense, agora dono dun dos postos para a próxima edición da liga de Campións.

O Arsenal só está superado na táboa polos dous equipos de Manchester. O seu asentamento na terceira posición está a expensas, no entanto, do marcador de Chelsea e Tottenham, os dous equipos que iniciaban a fin de semana por diante na clasificación e que se deben enfrontar en Stamford Bridge na trixésima terceira xornada.

No entanto, o choque está posposto debido ao compromiso copeiro ante o Manchester City do bloque que adestra o español Rafael Benítez.

O Norwich, que xa deixou feitos os deberes da presente campaña, fixo seu o partido á hora de xogo co gol de Michael Turner a pase de Robert Snodgrass.

O Arsenal estrelouse ante a zaga visitante. Un penalti transformado polo español Mikel Arteta no 85 reactivou ao cadro de Wenger, que tres despois tomou vantaxe no marcador grazas ao acerto do francés Olivier Giroud despois dunha xogada de Alex Oxlade-Chamberlain.

No minuto 90, o alemán Lukas Podolski finalizou unha acción de Theo Walcott para marcar o terceiro e sentenciar o choque.