Gerard Piqué celebra o ascenso do Andorra no Amura, o restaurante Pablo Gallego e o local do tortillas Volteo
VIVIR A CORUÑA

O equipo que dirixe o exfutbolista está de novo en Segundo tras a vitoria ante a Ponferradina no Bierzo
23 jun 2025 . Actualizado á 12:53 h.Gerard Piqué, presidente do FC Andorra, celebrou o ascenso a Segunda División do seu equipo tras a vitoria (0-1) ante a Ponferradina no Bierzo, e fíxoo ao grande na Coruña. Púidoselle ver en varios locais da cidade, onde gozou tanto da festa como da gastronomía local.
Para a parte máis garuleira da celebración, elixiu un reservado en Amura, un dos locais máis populares do porto coruñés, parte do grupo hostaleiro O Pelícano. Alí, acompañado da súa parella Clara Chía e varios membros do equipo, a festa alongouse ata preto de as seis da madrugada.
Xa o domingo, o plan cambiou de ritmo e o grupo apostou por probar a gastronomía galega no restaurante Pablo Gallego, onde estivo acompañado pola súa familia. Este establecemento tamén foi elixido recentemente por C. Tangana tras a súa visita á Fundación MOP, e gañou fama nacional tras a súa vitoria no programa Batalla de Restaurantes, emitido por La Sexta.
Pero a ruta gastronómica de Piqué non rematou aí. Antes de volver a casa, fixo unha última parada en Volteo, un local especializado en tortillas que arrasa en redes sociais. Alí probou a famosa tortilla de Betanzos, unha das especialidades máis queridas polos foodies galegos.