Antonio Reboredo desvelará os segredos da súa cociña en Cociña Capital A Coruña

C. D. A CORUÑA / LA VOZ

A CORUÑA

Antonio Reboredo, de Caballa 14, estará en Cociña Capital
Antonio Reboredo, de Cabala 14, estará en Cociña Capital CESAR QUIAN

O cociñeiro de Cabala 14, unha taberna xaponesa, ofrecerá un taller culinario este martes no CIFP Paseo das Pontes

10 dic 2025 . Actualizado á 12:53 h.

Antonio José Reboredo Marta porase este martes 16 a cargo dunha nova sesión de Cociña Capital A Coruña, os talleres gastronómicos ofrecidos por La Voz en exclusiva aos seus subscritores. A cita, ás 17.30 horas no CIFP Paseo das Pontes, conta con trinta prazas limitadas.

Na sesión, Reboredo, a cargo da cociña de Cabala 14, na rúa Orillamar 1, desvelará algunhas das receitas do negocio. É unha taberna xaponesa na que aposta polos peixes madurados seguindo as normas de conservación máis estritas e na que tamén se pode degustar o citado caviar. O restaurante converteuse  nun referente para os que buscan sushi de calidade na cidade. 

Para poder asistir a sou taller gastronómico é necesario ser subscritor de La Voz de Galicia, na modalidade da edición dixital ou impresa, e inscribirse chamando ao teléfono 900 154 218. O horario de atención é de 8.00 a 21.00 horas, de luns a venres, mentres que os domingos e festivos a liña está operativa de 9.00 a 14.00. As prazas están limitadas a 30 asistentes e a actividade é gratuíta.

Por Cociña Capital A Coruña xa pasaron chefs como Nacho Moreira, dA Esquina de Valentina; Aitor Prieto, chef dO de Alberto; Adrián Felípez, de Faragulla; Luis Veira, de Árbore dá Veira, Antonio Amenedo, do pazo de Santa Cruz de Mondoi; José Mago,  de Ou Lagar dá Estrella, entre moitos outros.