O restaurante Nito, de Area, en Viveiro, funcionará ata Semana Santa só con reserva

Lucía Rey
Lucía Rey VIVEIRO / LA VOZ

A MARIÑA · Exclusivo subscritores

El restaurante Nito, de Area (en imagen, el comedor), es desde hace 55 años uno de los faros de la hostelería mariñana por la calidad de sus productos y su servicio
O restaurante Nito, de Area (en imaxe, o comedor), é desde hai 55 anos un dos faros da hostalería mariñá pola calidade dos seus produtos e o seu servizo PEPA LOSADA

«Hai que adaptarse ós tempos e á sociedade, e desde a pandemia as ceas perderon importancia», explica Eva Balseiro Quelle, responsable do prestixioso negocio hostaleiro

16 dic 2025 . Actualizado á 05:00 h.

O restaurante Nito, situado xunto á praia de Area, en Viveiro, funcionará con reserva ata Semana Santa. O seu responsable actual, Eva Balseiro Quelle, que é filla dos fundadores, Manuel Balseiro e Rosario Quelle,


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo cun 70% dto.
Subscrición WEB 24€/ano Por só 2€ ao mes Subscríbete