A hostalería mariñá que triunfa en Asturias pola súa cociña e a súa atención
![Lucía Rey](https://img.lavdg.com/sc/vC-62d9U3X6yWSKC1kleGgzySq0=/75x75/perfiles/46/1622715007007_thumb.jpg)
A MARIÑA · Exclusivo subscritores
![En imagen, interior del Mesón Pulpería Tierras Gallegas que dirige el hostelero de Xove Cesáreo Eijo Canoura en Gijón, en los bajos del estadio municipal de fútbol de El Molinón. En él ofrece pulpo y raciones. Muy cerca gestiona el Asador Lúpulo, especializado en carnes de primera calidad.](https://img.lavdg.com/sc/OuQYD2cYKqyEXblJmFOM8HkIiWE=/480x/2024/04/11/00121712851021417298134/Foto/XA12C1F1_175537.jpg)
Polbo e raxo son dous dos «pratos estrela» dos mariñáns en cidades como Xixón, Avilés ou Oviedo; tamén o boi selecto
12 abr 2024 . Actualizado á 17:29 h.Unha gastronomía de primeira calidade unida a unha atención boa en lugares que concentran moita poboación. A grandes liñas, estas son as principais claves da fórmula que impulsan dous grupos mariñáns de hostalería, o
Contido exclusivo para subscritores