A hostalería mariñá que triunfa en Asturias pola súa cociña e a súa atención

Lucía Rey
lucía rei VIVEIRO / LA VOZ

A MARIÑA · Exclusivo subscritores

En imagen, interior del Mesón Pulpería Tierras Gallegas que dirige el hostelero de Xove Cesáreo Eijo Canoura en Gijón, en los bajos del estadio municipal de fútbol de El Molinón. En él ofrece pulpo y raciones. Muy cerca gestiona el Asador Lúpulo, especializado en carnes de primera calidad.
En imaxe, interior do Mesón Polbeira Terras Galegas que dirixe o hostaleiro de Xove Cesáreo Eijo Canoura en Xixón, nos baixos do estadio municipal de fútbol dO Molinón. Nel ofrece polbo e racións. Moi preto xestiona o Asador Lúpulo, especializado en carnes de primeira calidade.

Polbo e raxo son dous dos «pratos estrela» dos mariñáns en cidades como Xixón, Avilés ou Oviedo; tamén o boi selecto

12 abr 2024 . Actualizado á 17:29 h.

Unha gastronomía de primeira calidade unida a unha atención boa en lugares que concentran moita poboación. A grandes liñas, estas son as principais claves da fórmula que impulsan dous grupos mariñáns de hostalería, o


Contido exclusivo para subscritores
Oferta única cun 82% dto.
SÓ HOXE 12€/ano Sen permanencia Subscríbete