Butelo e moito máis co selo da Fonsagrada: «O bo sempre se vendeu»

Xosé María Palacios Muruais
XOSÉ MARÍA PALACIOS LUGO / LA VOZ

GANDERÍA · Exclusivo subscritores

José Luis Pérez y su mujer son uno de los dos matrimonios fundadores de Embutidos Buenavista
José Luis Pérez e a súa muller son un dos dous matrimonios fundadores de Embutidos Buenavista FOTO MANUEL

Embutidos Buenavista, con máis de 30 anos de traxectoria, deu o salto á distribución de produtos de caza

29 jun 2025 . Actualizado á 05:00 h.

Se na Fonsagrada abunda a carne, consecuencia dunha variada gandería que aínda se conserva, un paso conveniente pode ser iniciar na zona a transformación. Dito dun xeito breve, ese pode ser o


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo coa túa subscrición PDF
Goza 3 meses por 2€/mes Periódico en PDF + WEB sen límites Subscríbete