Luis Conde MONFORTE / LA VOZ

CHANTADA

ANTÓN GARCÍA

18 novs 2023 . Actualizado ás 20:36 h.

O Ucoga Seguros CB Chantada segue lanzado no grupo A-B de lígaa EBA. O equipo de Fafián impúxose ao Ávila nun partido no que sempre levou a iniciativa no luminoso. Os abulenses só lograron empatar (40-40), pero catro triplos seguidos de Cristian Iglesias no terceiro cuarto practicamente deixaron sentenciado o encontro.

No último cuarto seguiu o mesmo guion, e a falta dun minuto e medio para a conclusión do choque, os locais gañaban por 9 puntos, unha vantaxe que xa foi definitiva e insalvable para a escuadra visitante. E xa son seis triunfos seguidos.

?

Aarón Gómez (2), Noguerol (20), Trouvé (8), Iglesias (24) e Díaz (7) -cinco inicial- Tamén xogaron Hernández, Valín, Walter, Casais (4), Rosic (2) e Ruano (14).

?

Serrato (2), Peret (18), Guzmán (15), Da Pena (8) e Villanueva (12) -cinco inicial- Tamén xogaron Dagotto, Marco (6) e Viveiro (12).

PARCIAIS EN CADA CUARTO: 19-18, 22-18, 17-17 e 23-20.

ÁRBITROS: Iván Escariz e Julián Rico.

INCIDENCIAS: Partido do grupo A-B de lígaa EBA, que se xogou no pavillón municipal de Chantada.