AFP7 vía Europa Press | EUROPAPRESS

Laminar Yamal foi o máis destacado dos azulgranas na derrota no Bernabéu

21 abr 2024 . Actualizado á 23:35 h.

Laminar Yamal | 7

Descarado nos seus caneos foi o mellor recurso ofensivo do Barcelona. Puxo o centro previo ao remate de Fermín para o 1-2 momentáneo.

Ter Stegen | 6

Nada puido facer en ningún dos goles do Madrid. Realizou unha grande intervención nun man a man con Vinicius que sacou co brazo.

Koundé | 7

Tocoulle bailar con Vinicius e estivo correcto freando ao brasileiro. Tivo un par de boas intervencións para evitar algún gol do Madrid

Ronald Araujo | 5

O uruguaio non puido suxeitar a ofensiva do Madrid.

Pau Cubarsí | 5

Debutaba nO Clásico e viuse superado en moitas accións. Cometeu un penalti.

Cancelo | 3

O peor do Barcelona e do encontro. Desconectado durante todo o partido, a súa banda foi unha autoestrada para Lucas.

Frenkie de Jong | 5

O neerlandés xogou 45 minutos discretos. Tivo que saír en padiola tras un balón dividido con Fede Valverde.

Christensen | 6

Un perigo aéreo constante. O 0-1 viño dun croque seu. Tivo algúns erros de vulto na saída do balón.

Gündogan | 6

O alemán foi o mango do Barcelona tras a lesión de De Jong.

Lewandowski | 5

O polaco foi substituído mediada a segunda parte. Estivo desconectado e tocoulle facer de boia para os azulgranas.

Raphinha | 6

Puxo o centro que abriu o marcador. Moito perigo nas accións a balón parado. Oficio sen brillo para o brasileiro.

Pedri | 6

Ao canario tocoulle bregar e correr moito. Algo falto de ritmo pero con moita calidade.

Fermín | 7

Garra, coraxe e decoro. Puxo o 1-2 no marcador e foi un bulebule no centro do campo azulgrana coas súas chegadas.