O 1x1 da vitoria de España sobre Suecia

AFP7 vía Europa Press

15 nov 2021 . Actualizado á 09:26 h.

Gavi | 8

Moi participativo e intenso á hora da presión e do roubo. Orixinou a contra do gol español.

Unai Simón | 7

Salvou ao equipo cunha gran man no arranque. Sufriu co xogo de pés.

Azpilicueta | 4

Un gravísimo erro no pase no arranque da segunda metade case lle custa un gol a España. Superoulle o partido.

Laporte | 6

Moi seguro co balón, pero o que perdeu propiciou unha contra que salvou Gavi.

Pau Torres | 7

Perfecto na iniciación do xogo, estivo ademais acertado á hora de ir ao corte.

Jordi Alba | 5

Subiu moito pola banda esquerda, pero elixiu case sempre mal á hora de centrar ou pasar.

Carlos Soler | 5

Moi intermitente. Gañou unha vez as costas da zaga rival. Pasou moito tempo desapercibido.

Busquets | 5

Só na primeira parte perdeu sete balóns. Non estivo ao nivel da liga das Nacións.

Sarabia | 6

Tivo o 1-0 na primeira metade cun disparo cruzado desde a frontal. Intermitente.

Raúl de Tomás | 5

Baixou moito a recibir e moveuse con intención, pero estivo frouxo co balón nos pés.

Dani Olmo | 6

Sae dunha lesión e non está en forma, pero ten unha clase descomunal. O gol foi un rexeite tras un gran disparo seu.

Morata | 7

Dispuxo de media hora e estivo moi activo. Devolveu a España ao partido cos seus desmarques.

Arxoo | 5

Entrou no minuto 59 para actuar de extremo dereito. Pasou polo partido sen pena nin gloria.