O Arsenal golea en catro minutos e o Liverpool perde ante o West Ham

La Voz EUROPA PRESS

O Chelsea xoga ante o Manchester City no gran partido da xornada

20 sep 2014 . Actualizado á 21:08 h.

O Arsenal impúxose con contundencia (0-3) este sábado ao Aston Villa, no encontro correspondente á quinta xornada da Premier League, cos seus tres goles en catro minutos, mentres que o Liverpool perdeu (3-1) na súa visita ao West Ham.

O conxunto de Arsène Wenger lavou a mala imaxe ofrecida na Champions ante o Borussia Dortmund -perdeu 2-0- cunha gran vitoria fronte ao segundo clasificado, o Aston Villa, solucionada con tres goles en catro minutos.

Os gunners, que empataron os seus tres últimos partidos ligueiros, venceron con comodidade grazas a catro minutos tolos nos que marcaron os tres tantos.

O exmadridista Özil, Welbeck e Cissokho, en propia porta, asinaron a goleada dun Arsenal que se coloca cuarto con nove puntos, a tres do líder Chelsea que xoga este domingo ante o Manchester City no gran partido da xornada.

Pola súa banda, o Liverpool caeu derrotado ante o West Ham (3-1) e suma seis puntos en cinco xornadas. Os locais adiantáronse con tantos de Reid e Sakho en só sete minutos.

A técnico rede moveu rápido o banco e sacou do campo a Manquillo para pór unha defensa con tres centrais. O internacional inglés Sterling recortou distancias no minuto 27 para pór o 1-2 e dar esperanzas aos visitantes con toda a segunda metade por diante.

Tras o descanso, o Liverpool mereceuse o empate pero perdoou e o West Ham defendeuse con intelixencia. Ao final, o francés Amalfitano sentenciou o encontro no 88 e a terceira derrota en liga dos homes de Brendan Rogers.