Giggs celebra o seu partido 900 co gol da vitoria

Efe

DARREN STAPLES

O United vence con apuros ao Norwich cun gol do galés e outro de Scholes

26 feb 2012 . Actualizado á 19:44 h.

O veterano galés Ryan Giggs, que cumpriu o seu partido 900 co Manchester United, marcou no tempo engadido o gol do triunfo para o conxunto de Alex Ferguson ante o Norwich (1-2) e mantenlle vivo na carreira polo título da liga inglesa. Giggs rendibilizou un centro de Ashley Young nunha das últimas accións do partido no campo do Norwich, que mantiña o tipo no partido grazas a un tanto de Grant Holt a pase de Zak Whitbread a seis minutos do peche, que equilibrou o gol inicial de Paul Scholes, no 7, despois dun centro do portugués Nani.

Coa vitoria, o Manchester United, que tivo como meta titular ao porteiro español David De Gea, segue a dous puntos do Manchester City, que o sábado venceu con comodidade ao Blackburn. Mentres, o Arsenal deuse un festín no duelo londiniense contra o Tottenham (5-2).

O equipo de Arsene Wenger remontou con autoridade unha desvantaxe de dous goles, despois de que o francés Louis Saha e o togolés Emmanuel Adebayor puxesen por diante ao Tottenham pasada a media hora. Antes do descanso, un centro do español Mikel Arteta foi aproveitado polo francés Bacary Sagna para acurtar distancias e ao bordo do intermedio, o holandés Robin Van Persie logrou o empate.

Na segunda parte apareceu Theo Walcott. O atacante inglés asinou dous dos tres goles restantes. O outro foi obra das checo Tomas Rosicky. Coa vitoria, o Arsenal iguala a puntos ao Chelsea na terceira praza da Premier, que completará a vixésima sexta xornada co choque entre o Stoke City e o Swansea.

Na xornada do sábado, o Chelsea impúxose con claridade ao Bolton (3-0) despois de seis partidos sen gañar, e o Manchester City mantivo o seu liderado (3-0) tras superar sen problemas ao Blackburn Rovers.