O Chelsea dáse un festín

Efe

25 abr 2010 . Actualizado á 21:23 h.

O Chelsea deuse un festín ante o Stoke City (7-0), coa permanencia amarrada, para recuperar o mando da liga inglesa, en mans provisionalmente do Manchester United o sábado, tras superar ao Tottenham (3-1).

O marfileño Salomon Kalou asinou un triplete para apontoar a loita polo título. marcou os dous primeiros goles. E tamén o cuarto, na segunda parte. Namentres, antes do intermedio, Frank Lampard, de penalti, fixo o terceiro. Despois asinou, ademais, o quinto.

No tramo final, Daniel Sturridge, a pase do marfileño Didier Drogba e o francés Florent Malouda redondearon a vitoria que lles volve a situar un punto por diante do United á falta de dúas xornadas para o final do torneo.

Mentres, Mikel Arteta deu a vitoria ao Everton ante o Fulham (2-1), que se adiantou no marcador á media hora co tanto de Erik Nevland. Tras o descanso, unha acción do español rematou no gol en propia porta de Chris Smalling. E no desconto, Arteta transformou o penalti que deixou os tres puntos nos locais.

No outro partido do domingo, o Aston Villa de Carlos Cuéllar superou ao Birmingham (1-0) por medio do tanto de penalti marcado por James Milner.