David Beckham dálles outra volta ás conservas dOs Peperetes no seu Instagram

La Voz VILAGARCÍA / LA VOZ

AROUSA

O exfutbolista regresa ao hotel dos Alpes franceses que visitou hai un ano e volve degustar as elaboracións arousás

20 feb 2024 . Actualizado á 12:55 h.

Ingredientes naturais, selección do mellor produto das rías e un trato esmerado e coidadoso. Este é o segredo que defenden Os Peperetes, unha recoñecida marca de conservas artesanais nacida en Carril, a beiras do mar de Arousa. Os seus produtos gozan dun merecido prestixio en establecementos gourmet de medio mundo. Hai un ano, David Beckham esquiaba na estación de Courchevel, nos Alpes franceses, cuxo restaurante é cliente dos irmáns Lorenzo, Jesús, Santiago e Belén, a segunda xeración de conserveiros que, xunto á súa nai, Toña Paz, continúan abandeirando a calidade dOs Peperetes. E o exfutbolista non dubidou en ilustrar o seu perfil de Instagram con varias imaxes das latas que acababan de servirlles ao seu grupo e a el. As súas favoritas, recoñeceu a antiga estrela do Real Madrid, eran as sardinillas de Rianxo en aceite de oliva.

Doce meses máis tarde, Beckham regresou á estación alpina e o recordo do sabor dOs Peperetes en absoluto desvaneceuse, á vista de que volveu a pedir as súas conservas, reflectíndoo de novo en Instagram. Algo que ás sardinillas de Carril proporciónalles unha nova oportunidade de brillar nas redes sociais. E non nun recuncho perdido, precisamente, senón nun perfil, o do deportista británico, que é seguido por máis de 71 millóns de persoas en todo o planeta. Unha popularidade que se retroalimenta coa da súa esposa, a ex Spice Girl Victoria Beckham.

Naquela ocasión, o tráfico da web da conserveira carrilexa disparouse ata multiplicarse por catro ou por cinco. Así que é de supor que volva facelo. O que non sabemos é se o xenio do fútbol tería, entremedias, a oportunidade de saborear as súas saborosas elaboracións. Nos Alpes, polo menos, son un fixo na súa merenda.