Acumula preto de dous millóns de seguidores na súa conta de Instagram grazas ao éxito das súas receitas doados, sen gluten e saudables. Acaba de visitar a capital asturiana e ditou sentenza sobre os restaurantes e as zonas que non che podes perder
Xentes do Finis Terrae | A pontecesana, que estuda Dirección de Cociña, logrou unha medalla de ouro nas Spainskills. Hoxe mesmo inicia prácticas no restaurante de Javi Oleiros
Pablo Albuerne formouse na Escola de Hostalería de Oviedo e pasou polas cociñas da Gruta, pero trasladouse a Barcelona para ir facendo realidade a súa lista de soños. Ten centos de miles de seguidores en redes sociais e as súas receitas nada convencionais non deixan de cultivar éxitos, mentres a súa mente non para de maquinar a forma de conseguir o seguinte obxectivo
A asociación provincial celebrou a súa gala anual e distinguiu aos donos da Cafetería Nevada, o Mazo de Santa Comba, o restaurante Río Lor de Quiroga e o restaurante A Casa, de Guitiriz
Medio milleiro de profesionais da restauración acudiron á convocatoria da embaixada gastronómica que conforman Pazo de Rubianes, Airas Moniz, Discarlux e Os Peperetes, e gozaron dun espectacular despezamento de atún vermello