TEMA Gastronomía

Últimos artigos publicados

16 abr 2024
El cocinero ovetense Pablo Albuerne.

Gipsy Chef: «Asturias ten un impacto total na miña forma de cociñar, pero teño influencias de todo o mundo»

Pablo Albuerne formouse na Escola de Hostalería de Oviedo e pasou polas cociñas da Gruta, pero trasladouse a Barcelona para ir facendo realidade a súa lista de soños. Ten centos de miles de seguidores en redes sociais e as súas receitas nada convencionais non deixan de cultivar éxitos, mentres a súa mente non para de maquinar a forma de conseguir o seguinte obxectivo

Cristina Centeo

17 abr 2024
La gala de la hostelería de Lugo, en imágenes

Recoñecemento aos bos hostaleiros de Lugo

A asociación provincial celebrou a súa gala anual e distinguiu aos donos da Cafetería Nevada, o Mazo de Santa Comba, o restaurante Río Lor de Quiroga e o restaurante A Casa, de Guitiriz

a voz