Othilito, o Phoskito vigués, cumpre 10 anos
Os irmáns Pablo e Carlos Rodal celebran a primeira década do seu restaurante, na que duplicaron espazo, aberto unha sucursal canalla e creado a súa versión do pastelito da súa infancia
Os irmáns Pablo e Carlos Rodal celebran a primeira década do seu restaurante, na que duplicaron espazo, aberto unha sucursal canalla e creado a súa versión do pastelito da súa infancia
A gastronomía tamén é protagonista dalgunhas marcas que che deixarán coa boca aberta. Hoxe recompilamos algúns deles para contarchos
As tendas de paraugas, os centros comerciais, e algúns restaurantes viven o seu agosto en abril
Aldo Artemio e Rocío Pedrido recuperan sabores tradicionais co único límite de que os ingredientes sexan galegos
Promotor de eventos hostaleiros e copropietario do restaurante Brasa de Beche, do complexo turístico Suites Nature Beche e do espazo lúdicodeportivo A Bartola, impulsa a dieta atlántica e a sustentabilidade