TEMA Estrelas Michelin

Últimos artigos publicados

16 abr 2024
El cocinero ovetense Pablo Albuerne.

Gipsy Chef: «Asturias ten un impacto total na miña forma de cociñar, pero teño influencias de todo o mundo»

Pablo Albuerne formouse na Escola de Hostalería de Oviedo e pasou polas cociñas da Gruta, pero trasladouse a Barcelona para ir facendo realidade a súa lista de soños. Ten centos de miles de seguidores en redes sociais e as súas receitas nada convencionais non deixan de cultivar éxitos, mentres a súa mente non para de maquinar a forma de conseguir o seguinte obxectivo

Cristina Centeo

07 abr 2024

Unha cita con 27 estrelas Michelin

Expocoruña acollerá do 7 ao 9 de abril a nova edición do Galicia Fórum Gastronómico. Este ano reuniranse cociñeiros de todo o arco Atlántico e como novidades chegan o primeiro concurso de empanadas galegas e o Wine Circus, dedicado á gastronomía líquida

A. G. CHOUCIÑO

31 mares 2024
Guillermo Ramos, chef y propietario del restaurante Chícharo en la calle Socorro de A Coruña

As croquetas «rock and roll» do Orzán

O sabor e cremosidad das delicias que prepara Guillermo Ramos correu na fala da xente para maior gloria e fama do seu local, o Chícharo da rúa Socorro

Maruja Campoviejo