Premio en Francia para dous queixos de Lugo: «É como levar un óscar»

Xosé María Palacios Muruais
XOSÉ MARÍA PALACIOS LUGO / LA VOZ

GANDERÍA · Exclusivo subscritores

Concha López, en la cámara de su quesería de O Páramo, en la que se elabora el producto premiado en Francia.
Concha López, na cámara da súa queixaría do Páramo, na que se elabora o produto premiado en Francia. ALBERTO LÓPEZ

Queixería Quintián, do Páramo, e Don Crisanto, de Vilalba, logran un ouro e unha prata nun certame de Lyon

12 mares 2024 . Actualizado ás 18:55 h.

Que un queixo galego logre un premio en Francia, lugar de recoñecido prestixio nese ámbito, pode interpretarse como sinal de que o sector lácteo galego aprendeu a lección da xeración de valor


Contido exclusivo para subscritores
Continúa lendo coa túa subscrición WEB + APP
Mensual 6,95 €/meses Sen desconto
Anual 69€/anos Aforra 2 meses