O mal tempo desluciu o derbi Atlético Arteixo-Paiosaco, que acabou 5-2

Foto de archivo del Paiosaco-Estradense
Foto de arquivo do Paiosaco-Estradense BASILIO BELLO

Os últimos dez minutos trouxeron consigo catro de os goles

25 feb 2024 . Actualizado ás 23:24 h.

O Paiosaco non puido cun Atlético Arteixo en crecemento. Os verdibrancos cultivaron unha nova avultada derrota, neste caso, por 5-2, na Ponte dous Brozos. Os últimos dez minutos foron ben entretidos, pois trouxeron, consigo, catro dos sete tantos totais. No entanto, debido ao mal tempo, resultou un derbi pouco vistoso, moi complicado de xogar. Sobre todo, na primeira parte, na que houbo contadas ocasións. O 1-0 foi aos dez minutos do inicio e con el chegouse ao descanso. Marcou Edu, co porteiro adiantado.

No regreso de vestiarios, os visitantes intentaron propor máis, pero pronto, nunha falta, Agulló colgouna por amais da barreira e moi preto da escuadra: 2-0. O porteiro local salvou un man a man, e no minuto 68, chegou o primeiro para os paiosaquistas, tamén nunha falta moi similar. Juanma pégaa ao segundo pau e métea dentro Dopico.

Os anfitrións tiveron un man a man de Sito, que sacou o porteiro, pero xa no 83, nun balón que queda morto na área tras un saque de esquina, Willian puxo o 2-2. A partir dese momento, os de Juan Riveiro foron en ascenso. Nun córner, un cabezazo de Manu Rivas elevou o marcador ao 3-2. Seguiulle unha parábola de Iago Blanco e unha contra que finalizou con éxito Cañi.

O Paiosaco non baixou os brazos, animado pola súa ampla afección. Con este resultado, os da parroquia larachesa de Lestón seguen ás portas do descenso na Terceira Federación.