TORRE DE MARATHÓN

ANGEL MANSO

O equipo masculino goleou en Caldes (1-6) e o feminino caeu en Cerdanyola (3-2)

27 novs 2021 . Actualizado ás 23:38 h.

O Deportivo Liceo gañou en Caldes (1-6), unha pista que nos dous últimos anos déuselle moi mal.

O equipo de Copa adiantouse pronto no marcador grazas a un tiro exterior de Carballeira e un penalti sobre Álex Rodríguez que el mesmo transformou. Blanque e Adroher estrelaron senllas bólas no traveseiro antes do descanso.

A segunda metade foi para Carles Grau. O meta do Liceo salvou un penalti e dúas faltas directas e só encaixou unha pena máxima de Cristian Rodríguez. O seu irmán Marc, tras un rexeite do valo, Álex Rodríguez e Adroher sentenciaron con cinco minutos por xogar. Álex puxo a guinda tras unha contra iniciada cun caño de Robi.

Ficha do partido

CALDES: Gerard Camps, Sito Ricart, Cristian Rodríguez, Xavi Gurri e Xavi Rovira -cinco inicial-. Álex Acsensi, Marcos Blanque e Roger Acsensi.

LICEO: Carles Grau, César Carballeira, Robi Dei Benedetto, Jordi Adroher e Dava Torres -cinco inicial-. Jordi Burgaya, Álex Rodríguez, Marc Grau e Nahuel Castro.

GOLES: 0-1, min 9: César Carballeira; 0-2, min 10: Álex Rodríguez, de penalti; 1-2, min 36: Cristian Rodríguez, de penalti; 1-3, min 42: Marc Grau; 1-4, min 44: Álex Rodríguez; 1-5, min 45: Jordi Adroher, de falta directa; 1-6, min 47: Álex Rodríguez;

ÁRBITRO: Iván González e Joel García.

Derrota do feminino

O equipo feminino non puido sacar nada positivo da visita ao Cerdanyola (3-2), un rival co que compartía a zona media da táboa da OK Liga . As coruñesas, que aínda non contaron con Stanis no banco, mantiveron o partido igualado en todo momento, a pesar de encaixar un tanto con apenas dous minutos transcorridos. A chilena Bea Gaete respondeu as coruñesas acto seguido, pero un penalti devolveu a vantaxe ás locais antes do descanso. Garrote empatou a 5 do final, pero Silva respondeu acto seguido.

CERDANYOLA: Mariona Suros, Joa Xicota, María Figuerola, Adriana Gutiérrez e Gemma Solé -cinco inicial-. Carla Battlé, Natalia Crespo, Daiana Silva, Ariadna Carrión e Abril Battlé.

LICEO: Vero Caretta, Bea Gaete, María Sanjurjo, Alba Garrote e Ángela Soto -cinco inicial-. Ale Martín, Naiara Vaamonde, Lucía Yáñez e Cris Diz.

GOLES: 1-0, min 2: Adriana Gutiérrez; 1-1, min 4: Bea Gaete; 2-1, min 15: Gemma Solé, de penalti; 2-2, min 43: Alba Garrote, de falta directa; 3-2, min 44: Daiana Silva.