Juan Domínguez dá ao Reus a súa primeira vitoria en casa

TORRE DE MARATHÓN

LOF

O exdeportivista, autor do tanto da vitoria do próximo rival do Dépor

21 oct 2018 . Actualizado ás 21:54 h.

O Reus, próximo rival do Deportivo, logrou onte por fin a primeira vitoria da tempada ante o seu público, ao derrotar onte por 2-1 ao Raio Majadahonda, que se adiantou no marcador. O gol do exdeportivista Juan Domínguez no minuto 87 afasta ao equipo catalán da zona de descenso e sitúao na metade da táboa.

As primeiras aproximacións á área con perigo foron para os visitantes, cun Aitor García moi activo que, sen pór a proba a Edgar Badia, molestaba á zaga local coa súa mobilidade.

Houbo que agardar ao último minuto do primeiro tempo para ver as dúas ocasións máis que claras do Reus. Pero Guerrero , de cabeza, e Planas, no rebote, non atoparon o camiño do gol.

Atacou tamén primeiro o Raio Majadahonda na continuación, cunha chegada pola banda esquerda que obrigou a Edgar Badia a intervir con acerto. Un primeiro aviso que foi o preámbulo do tanto visitante. Nunha contra precisa, Rubial quedou só ante Badia e o seu lanzamento, a un poste, rebotaba nas costas do gardameta local para acabar en gol. Tres minutos durou a alegría do Raio, xa que o Reus empatou cun cabezazo certeiro de Catena, despois dun saque de esquina executado con precisión por Ledes.

Espectacular inicio do segundo acto con ocasións en ambas as porterías. Tranquilizouse o choque tras eses primeiros compases moi movidos e o centro do campo de ambos os equipos quixo controlar o balón para intentar lograr o triunfo.

Foi o Reus o que llo levou a falta de catro minutos para rematar o encontro. A Juan Domínguez caeu o balón, tras varios rebotes dentro da área, cruzouno e bateu a Basilio.