Patrocinado por Patrocinadopor

Gadisa e a Escola de Carniceiros de Galicia estudan vías de colaboración

Xosé María Palacios Muruais
XOSÉ MARÍA PALACIOS VILALBA / LA VOZ

SOMOS AGRO

Gadisa mostró su interés por la formación de esta escuela
Gadisa mostrou o seu interese pola formación desta escola cedida

Responsables da cadea de supermercados visitaron as instalacións

10 mares 2021 . Actualizado ás 18:25 h.

A formación que se dará na Escola de Carniceiros de Galicia empeza a interesar. Responsables de Gadisa visitaron este mércores as instalacións, situadas en Castro de Ribeiras de Lea, e mostraron o seu interese en lograr algunha vía de colaboración co centro. obxectivo, o delegado en Lugo de Gadisa, Gonzalo Corredoira, e a directora de Recursos Humanos da empresa, Clara de Lorenzo, acudiron á localidade chairega, onde se desprazou tamén o secretario xeral da CEL, Jaime López. A firma dun convenio para ofrecer formación especializada e talleres específicos ao persoal de carnicería dos establecementos de Gadisa é o propósito final deste achegamento.

En Castro de Ribeiras de Lea recibiunos o director deste novo centro, Mario Balboa. A creación desta escola anunciouse hai varias semanas, cando se comunicou a creación dunha fundación galega orientada ao sector agroalimentario. Entre as persoas que a impulsan está o responsable de Megaro Foods, empresa do sector cárnico con instalacións en Castro de Ribeiras de Lea que se usarán para a formación.

 A visita dos responsables de Gadisa non é a primeira. En días pasados pasaron polas instalacións o alcalde de Castro de Ribeiras de Lea o alcalde de Castro de Rei, Francisco Balado, e o delegado da Xunta, Javier Arias.