Alejo Ares e Raquel Meaños imponse no Campionato de Galicia de Milla en Ruta

SANTIAGO

XOAN A. ADOITAR

Amador Pena, do O Pino, gañou en categoría máster 35 e 40

07 abr 2019 . Actualizado ás 22:47 h.

Alejo Ares, do Proinor, alzouse co triunfo na segunda edición da Milla Urbana Portas de Compostela, Campionato de Galicia de Milla en Ruta, cun tempo de 4 minutos e 34 segundos. A un segundo entrou Elián Numa López, do Coruña Comarca, e a tres Ivo Maseda, do Lugo Ramos Loures. Cuarto foi Pablo Bocelo, do club anfitrión, o Atletismo Santiago, a oito segundos. No cadro feminino impúxose Raquel Meaños (Valencia Sports), cun tempo de 5:34. Completaron o podio Laura Santos (Lucus), a seis segundos, e Aida Martínez (Porriño), a 25. En categoría sub 20-sub 18 os mellores foron O Mehdi O Nabaoui (A Estrada) e Lucía Sicre (Ría de Ferrol). En Máster 35 e 40, Amador Pena (O Pino) e Cristina Estévez (Celta ). E en máis 45, Juan Antonio Gude (Lucus) e Inés Papín (Sada). Na proba popular sénior os primeiros foron Víctor Alonso (As Pontes) e Andrea Trepat.