La Voz PONTEVEDRA / LA VOZ

PONTEVEDRA CIDADE

CESAR DELGADO

16 ago 2018 . Actualizado ás 20:30 h.

Ao Pontevedra está a sentarlle tan ben a pretemporada que aínda non coñece a derrota. Esta tarde volvía dar un pasito máis ao vencer ao Betanzos no seu día grande. Inaugurou o marcador Mouriño ao comezo da segunda parte e o resto do equipo foi detrás, especialmente Arruabarrena. O dianteiro vasco, recentemente chegado ao conxunto granate, xa sumou o seu primeiro tanto. Un día antes recoñecía que tiña a ilusión dun neno e que se atopaba en plena forma. E demostrouno. O último gol chegou a dous minutos do final cun lanzamento de Kevin Presa desde os once metros que sentenciou o partido para os locais. O Pontevedra augou a festa de San Roque e o trofeo xa viaxa á capital do Lérez.

?Javier, Valiño, Kevín, Rebolo, Jorge, Miguel, Álvaro, Andrés, Aarón, Ramón, Abou. Tamén xogaron Martín, Brais, Alex, Martín, López, Santi e Dani

?

Diego, David Castro, Campillo, Alex Fernández, Mouriño, Javi López, Rivera, Berrocal, Pibe, Antón, Pacheco. Tamén xogaron Churre, Jesús, Ualoloca, Mikel Arruabarrena, Pedro Vázquez, Adrián Léon, Romay, Nacho Lorenzo, Nacho López e Iñaki

Goles: 0-1, min 48: Mouriño. 0-2, min 82: Mikel Arruabarrena. 0-3, min 88: Kevin Presa, desde o punto de penalti.