?

Patri Arruti; Estela Cantero, Aída de Miguel, Irene Samper e Vane Sotelo -equipo titular- Estela , Ballesteros, Paula, Claudia López, Laura Oliva e Pepa.

?

Caridade; Clara, Ana Rivera, Luci e Dani Sousa -equipo titular-. Antía, Miriam, Chiesa, Irene e Dupuy.

GOLES: 0-1, Luci (min. 2). 1-1, Estela Cantero (min. 5). 1-2, Luci (min. 9). 1-3, Irene (min. 23). 2-3, Laura Oliva (min. 36)

ÁRBITRO: Maio López e Panadeiro Díaz-Concha do colexio madrileño. Recibiron cartolina amarela Irene Samper no Alcorcón e Antía e Luci no Poio Pescamar.

O Poio Pescamar cultivou un importante triunfo en Alcorcón para manter vivo o soño da loita polo título. Luci, por partida dobre, e Irene puxeron os goles do conxunto conserveiro.

As de Manu Cossío adiantáronse pronto no marcador grazas a un rexeite de Luci tras recoller o rebote dun disparo executado por ela mesma. Tres minutos despois Estela Cantero puxo de novo as táboas cun disparo que, tras golpear nunha rival, acabou superando a Caridade. Pero Luci puxo de novo por diante ao Poio antes de cumprir dez minutos de xogo nun disparo de primeiras tras un saque de banda. Xa na segunda parte, as rojillas ampliaron a súa vantaxe tras remachar a gol Irene un bo pase de Ana Rivera desde a dereita. A defensa e Caridade fixeron o resto para permitir que os tres puntos viaxasen a Galicia a pesar do tanto de Laura Oliva nun tramo final de ofensiva total para as de casa.