O Poio vence a Ou fisgón e avanza na Copa

POIO

CAPOTILLO

07 dic 2019 . Actualizado ás 05:00 h.

Cómoda vitoria do Poio Pescamar no derbi de Copa da Reina ante Ou fisgón (1-5).

O equipo rojillo tardou dous minutos en facerse co control do xogo. A partir de aí, as de Marín trataron de ser seguras atrás e cometer o menor número de erros posible para buscar sorprender con algún contragolpe rápido ou fútbol directo.

A primeira oportunidade clara do partido tivo o selo de Ou fisgón. Foi precisamente nunha contra na que Caridade estivo fina para deter o disparo abaixo. Pero a resposta non se fixo agardar por parte do Poio e pronto Clara anotou cun disparo desde fóra da área o 0-1.

As locais tiveron unha nova contra para facer o empate, pero foi o Poio o que pechou o partido antes do descanso aproveitando dous erros do equipo marinense. O 2-0 chega tras unha preciosa parede entre Andrea Feijoo e Miriam e o terceiro logo dunha falta de entendemento entre Antía e unha defensora que aproveitou Ana Rivera.

Na segunda parte o Poio soubo manexar o partido, xogando case sempre en campo rival e sen apenas sufrir atrás. Clara anotou o 0-4 nun dobre penalti e xa no tramo final, a exrojilla Jessi, fixo o tanto da honra para as de Marín. O Poio aínda tivo tempo para anotar o quinto por medio de Carol. As rojillas puideron anotar algúns máis ao desperdiciar dous penaltis.