O Bande dáse un atracón de goles ante o Grove

BANDE

MIGUEL VILLAR

Aproveitaron o partido aprazado para achegarse á permanencia

18 abr 2019 . Actualizado ás 21:30 h.

O Bande está un pouco máis preto da permanencia despois de conseguir o terceiro triunfo consecutivo na xornada que tiña aprazada ante o Grove (6-2). O conxunto de Luis Silva foi superior de principio a fin ante un conxunto xa descendido e que só opuxo certa resistencia no primeiro tempo nun partido que estivo moi aberto e no que os locais saíron desde o primeiro minuto pensando en gañar sen pensar no aspecto defensivo. En tan só media hora parecía que o choque estaba sentenciado cos goles de Alberto Blanco e Iván. Pero un descoido defensivo propiciou que un minuto despois o Grove metésese no partido cun gol de Gabri. Tras uns minutos de certo desconcerto local, Adrián Rodríguez puxo a puntilla ao partido con dous goles, o primeiro antes do descanso e o segundo aos seis minutos do segundo tempo, que devolveron a tranquilidade á filas dun Bande que seguiu buscando a portería rival e conseguiu pechar a goleada cos goles de David e o dobrete de Alberto Blanco.