A UD Ourense recupera un punto nos últimos minutos

OURENSE

MONICA IRAGO

Migui e Alfredo marcaron para reaccionar de modo contundente ao dobrete de Charles no Ribadumia

23 novs 2020 . Actualizado ás 05:00 h.

A UD Ourense fixo unha demostración de carácter na Senra, onde encaixou un 2-0 a falta de media hora, pero lonxe de afundirse, reaccionou para o definitivo 2-2.

O Ribadumia parecía ter razoablemente encarrilado o partido co dobrete de Charles, ata que no minuto 75 as cousas empezáronse a torcer e dúas tantos de Miguel e Alfredo no último cuarto de hora deixaban o duelo en táboas.

Non tivo o cadro local máis mordente na primeira parte que dous disparos desde fóra da área que Cheri mandou desviados e o gol de Charles á media hora de xogo, gañándolle a partida á defensa ourensanista na súa carreira polo carril central para bater a Dani Sampayo de tiro cruzado. De feito, foron do seu rival as mellores ocasións antes do descanso. Desaproveitando un man a man con Roberto Pazos ao caer o coiro das mans nun balón aéreo antes do 1-0, co cérbero local sacando despois na mesma acción dúas remates de socato, ademais dun gol anulado. E con todo, deron os de Luis Carro a sensación de dominar o encontro como mellor lles conviña.

Tras a continuación, o choque pareceu abrirse. Pero nas filas locais comezaron a dar por feito o reencontro co estrañado triunfo cando, de novo Charles, acertaba a transformar en ouro o coiro morto na área no que acabou un balón colgado de Carlos que Cheri non acertou a rematar en primeira instancia.

Pero hete que Migui non perdoou no centro raso co que o buscou na área Varo no 76. O golpe non pareceu desencaixar ao Ribadumia. Pero unha vez máis os de Luis Carro non souberon nin nadar e gardar a roupa. No 88 as hostes de Fernando Currás coáronlle un balón ás costas do central que debía evitar que lle chegase a Alfredo. 2-2 e repartición de puntos.

CD RIBADUMIA (2):? Roberto Pazos, Diego Abal, Javi Domingo (Eloy Conde, min 73), Miguel Vázquez, Carlos, Cheri, Óscar Iglesias , Brais (Giráldez, min 67), Monchito (Diego Lorenzo, min 86), Hugo Soto e Charles.

?UD OURENSE (2): Dani Sampayo, Varo, Alfredo, Corzo, Charly, Rubén Durán (Carlitos, min 83), Champi, Amin, Carlos de Dios (Raúl Melo, min 71), Nico (Viti, min 71) e Tiago (Migui, min 46).

GOLES: 1-0, min 30: Charles. 2-0, min 60: Charles. 2-1, min 76: Migui. 2-2, min 88): Alfredo.

ÁRBITRO: Julio José Martínez. Amoestou aos xogadores locais Diego Abal, Miguel Vázquez, Brais, Monchito e Carlos; e aos visitantes Champi, Corzo, Rubén Durán e Amin.